Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogy lehet felmérni egy külső...

Hogy lehet felmérni egy külső winchester állapotát?

Figyelt kérdés

Már többször is előfordult hogy az 1 terrásra amikor rátöltöttem képet és utána olvasni akartam, de nem sikerült mert sérült. Letöröltem és megint feltöltöttem és utána megnyitotta

A sérült részt néha még csak betölteni sem hajlandó, csak total commanderrel sikerült letörölnöm de aztán lett egy másik kép amivel ugyanez lett a helyzet és végül elszigeteltem (egy olyan mappába amibe nem nézek bele) azokat a képeket amiket nem tud olvasni mert arra gyanakodtam hogy ha mindig letörlöm csak újra előbukkan egy új sérülten.

ez azt jelenti romlik elfelé? van valami program amivel meg lehet vizsgálni? Vagy csak egy leformázás szükséges ha igen honnan tudom hogy megjavul?

Bocs hogy ennyi a kérdés de még sosem romlott el külső winyóm.

2018. aug. 19. 20:35
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2020. júl. 9. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!