Hardveraprón hogy lehet valakinek pár hónap tagság alatt 25+ pozitív és 0 negatív értékelése?
fogod és nagyon jó áron eladsz dolgokat, kvázi te buksz a dolgon, de a jó pozitív visszajelzés miatt megéri neked bukni rajta.
Ezzel jobb képet festesz magadról, és a későbbi üzleteid így sikeresebbek lehetnek. Nem feltétlen.
Én többre értékelem, ha valaki régi felhasználó, mintsem, hogy hány pozitívja van. Persze az is csak ráerősít ha sok a pozitív visszajelzés.
Lehetnek haverjai is akiket megkér, hogy feldob hirdetést, és nyomjon rá hogy megvette és értékelje.
Aki talál jó kapcsolatokat, sokszor olcsóbban meg tudja venni a termékeket, garanciát ő intézi magával a gyártóval és meg van oldva.
Mi ebben olyan hihetetlen?
Én 924 napos regisztrációval 20 pozitív értékelést szereztem. Nem hajszolom magam, ha elakarok adni valamit eladom, ha venni akkor megveszem.
Egyébként tök jó az új értékelési rendszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!