Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » AMD Ryzen 5 2600-hoz milyen...

AMD Ryzen 5 2600-hoz milyen alaplapot vegyek?

Figyelt kérdés
érdemesebb lenne b450-es chipsetet választani b350 helyett? vagy inkább azon az áron x370? Egy ideig még nem tuningolnám, de a későbbiekben jól jöhet egy olyan lap ami arra is alkalmas. Milyet ajánlanátok, köszi előre is!

2018. aug. 17. 17:12
 1/3 anonim ***** válasza:

Én hanyagolnám, a 3xx szériát 2. Generációs Ryzen esetében.

Mivel a 3xx-es alaplap széria az első generációs Procikhoz készült, ezért lehet a Bios nem fogadná be egyből a 2600-at, persze egy Bios update mindent megoldana ill. tökéletesen, működnének együtt, de ha már 2. gen akkor legyen 4xx-es alaplap, ott biztos nem lesz semmi probléma.

Sok előnyt nem nyernél a X-es alaplapból max akkor ha SLI/Crossfire-re akarsz építeni, mivel AMD oldalról csak az X-esek támogatják ezt a "luxust"

VRM szempontból lenne egy hangyányival jobb, de mivel az AMD kicsit rugalmasabb Overclock szempontból itt nem lenne akkora probléma a B lap mivel azzal is nyugodtan Overclockolhatsz.

2018. aug. 17. 19:58
 2/3 anonim ***** válasza:

1#-es vagyok

Egy szó mint száz szerintem B450 lenne a legjobb, de ha tervezel a közeljövőben egyszerre több Videókártyát a gépedbe akkor lehet számodra az X370 lenne az érdemesebb, csak akkor mindenképpen figyelj hogy csináljanak egy Bios frissítést (ezt a hivatalos Webshopok/üzletek ált. ingyenesen megcsinálják.)

2018. aug. 17. 20:02
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen akkor elgondolkozom rajta, ezt nem tudtam, hogy csak abban lehet cf/sli bár nem terveztem többkártyás rendszert így lehet marad a b450
2018. aug. 18. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!