Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ezek az alkatrészek kompatibil...

Ezek az alkatrészek kompatibiliseke?

Figyelt kérdés

Én már többször átnéztem de nem vagyok benne biztos,ezért kérlek nézzétek meg ti is.

alaplap: [link]

CPU: [link]

RAM: [link]

GPU: [link]

HDD: [link]

táp: [link]

ház: [link]

2018. aug. 17. 13:26
 1/3 MGéza ***** válasza:
Igen, de építs inkább gen 8-ra. I5-7400 gondolom Romániában is drágább mint az i3-8100 és ugyanazt tudja, vagy ha már i5, akkor i5-8400. Tápegység helyett válassz valami normálisat: Be Quiet system power vagy Pure Power, 400W elegendő, alig a felét igényli annak is a konfig.
2018. aug. 17. 13:31
 2/3 Takysoft ***** válasza:

Alaplap, CPU: ahogy írták is, Gen8. jobban jársz vele, nem drágább.

RAM: Dual-Channel. Szóval ne felejtsd el, hogy ebből kettőt kell venni. meg hát amúgy sem akarsz gamer gépet 16 giga ram alatt venni.

Ha nincs ennyi pénzed, akkor olyan alaplapot nézz, amin 4 memóriaslot van(nem sokkal drágábbak), vegyél most 2x4 giga RAM-ot, és bővíthetsz később.

De mindenképp dual-channel.

Videokari, (ami amúgy nem GPU... a GPU az a videochip, ami a videokártyagyártó vásárol az AMD-től vagy az nVidia-tól)

Nem rossz választás, de minimum 4GB-os változatot vegyél.

1050-ből is van van 4GB-os változat, és 1060-ból is szar a 3GB-os, szóval 4GB alatt ne gondolkodj.

1050Ti 4GB, nem olya drága nálunk, ott sem hiszem. legalább is nem drágább annyival, mint egy sima 1050

HDD???? erre ugye nem operációs rendzsert akarsz telepíteni.... te... eretnek?????

mert ha igen, akkor szégyeld össze magad, gondolkodj el az életeden, és válassz helyette egy 250 gigás Samsung 860 Evo-t.

(esetleg 500 gigásat, ha futja rá, ár/érték aránynak az a jobb)

HDD-re max filmeket másolunk, meg játékot telepítünk... oprendszert soha semmiképp. már vagy 10 éve nem....

A Blue széria helyett amúgy is inkább a Red-et javaslom. Elképesztően megbízható, mert 24/7 használatra van tervezve. (de NEM arra, hogy windowst tegyél rá... nem... nem soha....)

Táp: Itt a tápnak a hivatalos 80Plus minősítését kell nézni.

Van Bronze, Silver, Gold és Platinum. Nekem Bronze minősítű kell. Legalább 500W

Amelyik tápnak nincsen 80Plus minősítése... olyat alkatérszt nem teszünk bele számítógépbe... soha, semmilyen körülmények között...

Ház: az mindegy, desing-kérdés.

2018. aug. 17. 16:05
 3/3 Takysoft ***** válasza:
nekem = neked*
2018. aug. 17. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!