Mit gondoltok erről a kontrollerről?
Sziasztok!
Rengeteg helyen olvastam, hogy xbox gamepad-ot érdemes venni, mert hogy az kompatibilis pc-vel.
Ezt találtam, viszont nem jár hozzá adapter... Kábellel össze tudom kötni? Illetve, ha volt már más milyen típusú kontollerem akkor annak az adaptere jó lehet ehhez?
Szia, nekem most nemrég volt pont ilyen aggályom.
Én is egy hasonló kontrollert vettem, ugyanúgy Wireless néven. Csak a konzolvilágon.
Úgy működik, hogy a kontroller maga elemes. 2 ceruzaelem kell bele. A felső részén van egy micro-USB port, azzal tudod tölteni ha veszel bele aksit, illetve gépre is azzal tudod rádugni. Bármilyen micro-USB kábellel működik, én pl a telefontöltőmmel játszok.
De persze van benne Bluetooth is (mármint a kontrollerben), amivel mind telefonra, mind Win10-re, vagy Xbox One-ra is lehet csatlakoztatni. Fontos, hogy csak a frissített Win10-ek támogatják a Bluetooth-os csatlakozást. Ha a gépedben nincs Bluetooth, van külön Wireless Adapter for Windows 10 néven egy kis pendrive, ami csak a kontrollerhez nyújt vezeték nélküli csatlakozási lehetőséget.
Ha micro-USB-vel csatlakoztatod, akkor bármilyen oprendszerrel kompatibilis frissítéstől függetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!