ZALMAN tápegység vélemények?
Sziasztok! Kinéztem egy tápot ZALMAN ZM500-TX 500W .
Az lenne kérdésem, hogy a ZALMAN tápok mennyire megbízhatóak? Ryzen 5 1600, 2x4 ddr4 ramot + gtx 1060-at tökéletesen elbír? És hát 5 év után nem teszi oda a gépet? Vagy esetleg írhattok ti is tápegységet, csak 500 wattos legyen, megbízható és 15-17k legyen. Több ne.
Válaszokat köszi.
mit szeretnél?
stabil megbízható áramforrást az alkatrészeidnek
egy kibszott karácsonyfa égőt amiben sose fogsz tudni megbízni?
döntsd el és ajánlunk tápegységet.
Felesleges egy ilyen konfighoz 500Watt, még ha fejlesztenéd is bőven elég egy 400Wattos tápegység.
A led egy ilyen komponens esetében nyugodtan elhanyagolható, inkább akkor vegyél led szalagokat a gép aljába, és ne hagyd hogy ez befolyásolja a vásárlást.
Nem ajánlom a Zalman tápokat, instabilok és messze nem tudják teljesíteni a ráírt specifikációkat. tehát hiába van ráírva 500W ha még 400 Wattnyit sem tud leadni biztonságosan.
Én a Be Quiet Pure Power 10 400W [80+ Silver] ajánlanám. Most pont hogy akciós Compker-en keresztűl. Egy nagyon megbízható táp, és a Be quit-nál tényleg azt kapod a pénzedért amiért fizetsz én nem pedig csili-wili led világítást ami egy tápegységnek annyit használ, mint ebnek a fakéreg.
Ryzen 5 1600 Maximális töltöttségen 150 Wattot fogyaszt, de ez olyan maximális, hogy átlag felhasználás melett, sosem fog sorra kerülni. a GTX 1060-ra is rászámolunk durván 120-at
150W+120W=270W durván a többi apróságra rászámolunk 50 Wattot, még így is csak 320Watt-nál járunk, még ha későbbiekben veszel is egy erősebb kártyát tökéletes lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!