Samsung C49HG90DMU Monitorhoz minimum milyen videokártya kell, hogy ne legyen gond vele? Játékra használnám, többi lent.
Figyelt kérdés
Valamelyik fórumon olvastam, hogy nem mindegy milyen erős videokártya hajtja meg a fent említett monitort, viszont többet erről nem találtam, pedig keresgéltem szorgalmasan a fórumok között. Nekem egy Sapphire Radeon R9 280X VaporX OC-m van. 3GB 384bit, 1070MHz Chip és 6200MHz Memória órajel tuning mentesen.2018. aug. 12. 16:41
1/4 szántóvető válasza:
49" CHG90 QLED Gaming Monitor?
mivel freesyncet támogat ezért egy vega 56 vagy 64 lenne ideális mellé.egyébként elég érdekes monitor, 32:9-es képarányú ha jól látom.na mindegy,az erős kártya mellé komoly táp,proci és 16 giga ram is kelleni fog.a gyári ajánlás a vega 56 mellé 650w,a 64 mellé 750w-os táp.persze megpróbálhatod a jelenlegi kártyáddal is összekötni,csak a high beállításból visszább kell venned majd.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. :) Egy FSP Aurum Gold 80+ 600W-os tápom van a gépben meg egy AMD FX 8150-es proci. Amúgy a gépet csak WoW-ozásra használom full grafikán, meg filmnézésre + zene hallgatás. De úgy gondolom jól jönne raideléskor a nagyobb terület belátása, és hogy az ui is rendesen elférjen.
2018. aug. 13. 01:07
3/4 A kérdező kommentje:
Jaja ez egy 3840x1080-as felbontású monitor ívelt kijelzővel :)
2018. aug. 13. 01:08
4/4 szántóvető válasza:
wow?akkor próbáld meg a jelenlegi kártyával,ne költs feleslegesen.az r9-nek is vinnie kell szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!