Mennyiért kapok használtan normális tápot?
Figyelt kérdés
Sziasztok, le szeretném vátani a mostani gépemet, de nem szoktam már újonnan vásárolni, nem fizetek akkora felárat a semmire, ha valamit garanciába kell küldeni ott örülök ha egyátalán visszaküldik, nemhogy javítják vagy cserélik...
i5 8600k, GTX1070-hez kéne majd valami nem no-name.
Tanácsotokat előre is köszönöm.
2018. aug. 12. 12:19
1/6 anonim válasza:
majdnem annyiért mint egy újat. :-)
csak sokkal macerásabb találni jót.
2/6 anonim válasza:
Szerintem ezen nem érdemes spórolni és használtan nem éri meg veni, mert adott esetben a többi alkatrész sorsa múlhat rajta ha rossz, vagy nemkívánatos módon elromlik/instabil lesz...
3/6 anonim válasza:
5/6 pinkpancser válasza:
Ilyen proci és VGA mellett szerintem ne a tápon spórolj. Kb minden alkatrészt megéri használtan venni (HDD-t és SSD-t is kis odafigyeléssel), de tápot csak akkor ha ismerted az előéletét.
6/6 anonim válasza:
Pont az i-rey hogy akik vaterán, hardveraprón megbízható eladók, azok nagy többsége tart ott, hogy megveszi a jó tápot újonnan, és nem cseréli le új konfiggal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!