Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Megflasheltem az alaplapot,...

Bence2601 kérdése:

Megflasheltem az alaplapot, hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Msi7267-es 775-ös foglalatú alaplapot vettem az egyik ismerősömtől és a biost szeretném le frissíteni, láttam a neten hogy flashelni lehet az alaplapot, ha jól értelmezem akkor ha megflashelem akkor le frissül a bios. Megtettem és azt írja csak hogy felkészülés az automatikus javításra és nem tölti be, mit kellene tennem hogy működjön a rendszer?

2018. aug. 10. 22:06
 1/2 anonim ***** válasza:
Mi volt az oka, hogy biost frissítettél? Ill. akartál, mert a jelek szerint nem éppen olyan biost raktál fel, ami pont a laphoz való. Mert az Msi7267-es lapoknak sok verziója/variációja van.
2018. aug. 11. 08:02
 2/2 A kérdező kommentje:
Ez egyszerű, nem tud 4GB memóriát kezelni és 4 magos processzort szeretnék belerakni de azt sem tudja kezelni. Úgy tudom ha le frissítem a biost akkor ezekre lesz lehetőség. Bár a memóriák külön MHz-en vannak (400 és 800), ismerősöm szerint működnie kellene együtt.
2018. aug. 11. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!