Akku probléma, van ötletetek így láttatlanban?
Figyelt kérdés
Olyan mintha nem látná a gép az akkut pedig benne van.A probléma egyik percről a másikra jeletkezett.Kivettem,betettem nem segített.
A laptopomban új (kb 3 hónapos) akku van,illetve a töltő is új.Van valami ötletetek? Már drága javítást nem szivesen csináltatnék meg, nem ér annyit a gép.Köszi :)
2018. aug. 10. 16:06
1/7 anonim válasza:
A dolgok így szoktak elromlani.
El sem indul, ha csak az aksi van benne, vagy nem kezd el tölteni?
2/7 A kérdező kommentje:
El sem indul.
2018. aug. 13. 10:33
4/7 A kérdező kommentje:
Igen
2018. aug. 14. 17:06
5/7 anonim válasza:
Ha valami magyar boltból vetted az aksit, akkor bogarászd elő a számláját, vidd vissza és kérj egy másikat helyette.
6 hónap garanciát (de inkább 12-tőt) szinte mindenre adnak.
Lehet hogy kifogtál egy selejtes darabot.
6/7 A kérdező kommentje:
Megpróbálhatom, bár szerintem nem azzal lesz a baj sajnos. Az előző aksi is szétszedve teljesen jónak bizonyult,csak gondoltunk hogy hát na biztos valami tönkrement. De most ïgy másodszorra ugyanaz a hiba új aksival már gyanús.
2018. aug. 14. 23:01
7/7 anonim válasza:
Mit veszítesz?
legfeljebb egy kis időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!