Alza.hu videokártya garancia?
Üdv, tavaly vásároltam interneten keresztül (hardver apró) egy videókártyát egy másik személytől, az alza.hu hoz szól a garancia, kaptam meghatalmazást, hogy a cég nevében amire vette a kártyát eljárhatok. Ha vissza viszem az alza üzletébe, hogy szeretném garanciáztatni , mivel nem működik megfelelően, működni működik, de nem 100%osan(tesztekkel megnéztem) játék közben is sz*rakszik pl.
Szóval ha beviszem, megnézik a kártyát, bevizsgálják, vagy hogy működik? Pénzt gondolom nem adnak vissza, ahogy csere kártyát sem. Mennyi idő az eljárás? Tudja esetleg valaki? (Gépről dolgozom így szükségem van a kártyára(nem, nincs Integrált kártyám addig))
van egyáltalán még rá garancia? cégként vásárolt termékeknél máshogy működik ám a jótállás/szavatosság
immateriális jelen esetben nagy valószínűséggel szoftvert takar, ez van a számlán vagy milyen papíron?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!