Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Jó választás ez a billentyűzet?

Jó választás ez a billentyűzet?

Figyelt kérdés
Billentyűzetet vásárolnék 10 ezer forint alatt és a Spirit of gamer Pro K5-re esett a választásom jó véleményeket hallani róla. Jó választás vagy tudnátok ajánlani jobbat esetleg hasonló árban? A világitás fontos mivel csak este szoktam játszani tanulás miatt akkor érek rá. Válaszokat elöre is köszönöm.
2018. aug. 7. 23:04
 1/3 anonim ***** válasza:

Billentyűzetnél nincs igazán jelenetősége milyet veszel, a legolcsóbb is működik kb az örökkévalóságig.

Azt viszont hagyjuk már, hogy gyakorlati haszna van a világításnak, senki sem nézi a billentyűzetet játék közben.

2018. aug. 8. 01:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát ha 10K-ig okés akkor tudom ajánlani az A4Tech Bloody B318 Beépített Lézertechnikával rendelkezik, aminek a legrövidebb a válaszideje (pontosan 0.2ms) ami competitív játékoknál jól jöhet, ill. van benne háttér világítás, fél mechanikus, és maga a márka is kicsit "ismertebb". Linus-ék is tesztelték az egyik ilyen fajtát (nem pont ugyan ezt) https://www.youtube.com/watch?v=sSKXcbnIjmk&t=154s
2018. aug. 8. 01:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem pl. Aula Dragon Deepem van, és bevált. Na nem azért mondom, hogy reklámozzam, csak esetleg még utánanézhetsz annak is.
2018. aug. 8. 04:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!