Miért futt a videókártyám 95%-on ha max egy 20 perce kapcsoltam be a gépem és tényleg a csak pár alkalmazást nyitottam meg, és persze ezzel egy huzamban a dedikált memóriájából is több mint a felét eszi?
tenyleg csak pár alkalmazást nyitottam meg és nem is egyszerre (gépház, crhome, utorrent az bekapcsolásnál automatikusan indul, fáljkezelő, stb) sztm ezekhez nem kell ekkora grafikus teljesítmény, és a crhombe is cak a facebook és a microbit volt megnyitva...
windows 10 home rendszerem, chieftek tápegység 500w, 12gb ddr3 1333mhz memóriám, fx-8350 cpu-m, msi gtx1050 ti, és egy asrock 970 pro3 alaplapom, 2db 500gb hdd thosiba-samsung, 1 db WD green 120gb ssd, és a rendszerem az letöltött nem megvett!
és a feladat kezelőben azt irja hogy ez az alkalmazás\fálj pörgette a vga-m "instal shield update service"
Ezt okozhatja vírus is.
Legfrissebb driver van fent a kártyán?
Bár arra azért kíváncsi lennék hogy mi lehetett az a falj ami ennyire porgette a vga-m
"instal shield update service" ezt kellet kitörlnom és egyből minden oké volt
Esetleg tudja valaki mi lehetett ez? Sztm egy vírus de nem biztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!