Új videókártyát vettem, még se lett meg a várt fps változás. Miért lehet?
kapcsold ki a lehető legtöbb háttérben futó programot
Nekem futott a háttérben a HDD sentinel, a discord, és a TS, ezeket lekapcsolva már nem akadt a GTA 5
Persze ha kell neked a discord akkor valami más megoldást kell kitalálni
ha 4gb ram van mellé, akkor pl esélytelen kihasználod az új vga-t, de az fx 6300 is remélhetőleg emelt órajelen pörög egyfolytában, mert 4.2-4,3GHz alatt ne is várd, hogy a terhelés a videokártyát érje jobban. Sajnos ez egy régi proci, nem olyan ütős.
Régi videokártya drivereket letörölted, új kártya drivereit feltelepítetted?
1.
uh ramom 8gb ddr3
amd fx 6300 3.5 ghz en megy
a táp 500 watt, márkáját nem tudom már :D
2.
nem futott most semmi a háttérbe :c
3. a régiek letörölve, nézni kéne egy új procit is? :D
Érdekes, nekem nem egy mai gépem van, i5-750....
Mégis szépen megy egy Gigabyte 1050ti OC-vel amit nem rég vettem hozzá, GTA Fullhd-ban magas beállításon akadásmentesen fut. (fps-t nem tudok mondani, nem nézem mert nem arra verem :) :)
Mivel teljesen lowon megy, fel kell tennem egy triviális kérdést:
A monitort a videokártya kimenetére kötötted? Mert rengeteg embernek van d-subos (vga-s, nagy kék) csatlakozós monitora, aztán rákötik az alaplapi kimenetre és csodálkoznak, hogy nem megy a játék. Persze, hogy nem megy, mert dísznek van bent a vga, ha nem a videokártya digitális jelkimenetére van kötve a monitor, akkor csak és kizárólag a processzort használod, olyan mintha nem is lenne a gépben videokártya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!