Mennyi SATA eszközt bír el egy 600W táp?
Köszi a válaszokat és a #10-esnek is külön köszönöm, hogy megosztotta a képet.
Amúgy én nem csak játszani is szoktam a gépen leginkább, hanem videót is szerkesztek,konvertálok és sokat streamelek gameplayeket full HD és UHD felbontásban. Szóval eléggé gépigényes dolgokat végzek a gépen napi sok órában.
Lehet, hogy sokan a nézők közül ki sem használnák a 4K lehetőséget, mert:
1) Nem mindenkinek van olyan PC-je, ami szaggatásmentesen le is tudja játszani a 4K-t.
2) A magyarországi hálózatról vidékeken meg inkább nem is beszélnék... Mindent elárul az, ha annyit mondok, hogy még a 3G is többet tud, ha fixen fogja a telefon. Vannak a hálózat minősége szempontjából jó helyek városok közelében, de inkább nagyobb városokra és azok szűk körzetére jellemző ez. A faluk nagyobb része ilyen téren (is?) nagyon elmaradott.
Kérdező ha akarsz videózz 4K-ban, akinek van gépe és nete hozzá az úgy fog nézni, akinek meg nincs az nem.
kiskeni
Kevésbé lakott területen pl falukban amit írtál 800mhz-en van a 4G. Szóval ha pl kevés lakosú faluban laksz és a telefonod nem tudja a 800mhz, akkor mobilnet és a hálózat nem biztos hogy lesz.
Legtöbb oldalon ki van emelve leírásban hogy tudja a telefon a 4G-t, az azonban nem mindig hogy milyen frekvencián.
Nonono, én a 3G-ről beszéltem, NEM a 4G-ről. Sőt, bár nem említettem, az elavult 3G-t a vidékeken elérhető vezetékes hálózatokkal hasonlítottam össze. Igen, bizony a 3G nem egy esetben ideális körülmények között felül múlja a VEZETÉKES kapcsolatot... Ez valljuk be, 2018-ban eléggé szégyen.
Nálam amúgy nincs probléma, S9 DualSim-es verzió van meg, ami stabilan fogja a 4G-t, kivéve a ház egyes pontjain. A legkényelmesebb helyen, az ágyamban például csak edge van, az ágyam végében már megint 4G :D Jobb ötlet híján betudtam annak, hogy a vályogház hibája.
A kérdezőnek ezt csak azért említettem meg, mert olyan közönségnek (4K tartalomfogyasztók), ami igazából nem (vagy csak alig) létezik, felesleges pénzkidobás megépíteni a 4K-ready rendszert. Bár lehet velem van a baj, és csak én gondolom így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!