HDMI -> VGA + Jack átalakító van/ajánljátok?
A monitoromból szeretnék "TV-t csinálni", azzal, hogy kiegészítem egy hangfallal, és ezt a kettőt közösen egy HDMI csatlakozóval vezényelém.
Rákerestem, és találtam pár ilyet, de a múltban már a sima VGA-HDMI átalakítóval is szenvedtem, mert nem volt tájékozódott passzív és aktív adapterek terén, így gondoltam inkább kiírom ide a kérdést.
Nekem ilyenem van, gond nélkül működik.
konkréten miért kell a HDMI - VGA;jack átalakító? nem igazán értem.
Hangfalat rákötni a gépre nem kell hdmi.
Kicsit ismerős amit kérdezel, nekem hasonlóképpen van megoldva, így:
A gépembe front audiora van dugva jack elosztó, egyikbe van dugva a hangfal RCA-val, a másik meg a TV jack bemenetébe.
Érzi a jelet valahogy mégis a gépemen keresztül a TV, és a hangfalon adja a hangot. (Ha ki van kapcsolva a gépem, akkor is átmegy a hang)
Így egyszerre(vagy külön-külön) hallom a PC és a TV hangját is ugyanazon a hangfalon.
Persze még a TV össze van kötve alaplapi HDMI-vel, hogy kép is legyen. (ebben az esetben valamiért nem megy át a hang HDMI-n, azért kell a jack)
Ha ezt választod a kérdésben leírt átalakító helyett, akkor mindenképp minőségi kábeleket vegyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!