Nilux15 kérdése:
Mit tudtok mondani a KMSpico-rol?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Február óta a KMSpico-t használom lesz valami a géppel?
2018. aug. 3. 22:48
1/12 anonim válasza:
Backdoort nyit a gépeden. Csomó ember számolt már be erről hogy miutàn hasznàlták furcsán viselkedett a gép magától megnyiltak ablakok vagy bezárultak. Egy szó mint száz kalózkodni nem szép dolog
3/12 anonim válasza:
#2 szép álom de nincs ingyen ebéd ;)
4/12 anonim válasza:
És a microsoft toolkit, loader biztonságos?
5/12 anonim válasza:
nekem nincs baj vele, ha nem akarod megvenni akkor az a legjobb.
6/12 anonim válasza:
#4 nem , ezekben már alapból van sunyiság hiàba pontoznak le azok engemet akik nem veszik meg a szoftvert
7/12 anonim válasza:
Az a legbiztosabb ha megveszed. Többi módszer olyan mintha tűzzel játszanál
8/12 anonim válasza:
Oké, csak hogy tisztázzuk, az internet tele van hamis KMSPico-kkal vagy olyanokkal, amik tartalmaznak vírust is.
Ha a My Digital Life fórumról töltötted le, nem kell aggódnod.
9/12 anonim válasza:
#8 azért az sem egy életbiztosítás
10/12 anonim válasza:
Mivel legalább 20 gépen használtam már probléma nélkül (köztük a sajátjaimon is), azt tudom mondani, hogy teljesen rendben van a szoftver.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!