Hogyan vegyem rá a szüleimet hogy beleegyezzenek egy új gép megvételébe?
A probléma az hogy akárhogyan magyarázom hogy a régi 5 éves gép eléggé lassú már már fagy is nem megy rajta semmi. De a szüleim nem akarnak beleegyezni abba hogy vegyünk egy új pct. Mivel vehetem rá őket hogy ők is beleegyezenek? mutassam meg h milyen szánalmasan lasssú a mostani gép vagy mi??
A képeket (Biztonsági mentések)is egyre nehezebb feltenni a külsőmeghajtóra... A net meg jó gyors amúgy de a gépen eléggé fagy... mit tegyek hogy ők is lássák hogy ez a gép már most nem nagyon jó semmire??
itt a config (proci,hdd,ram)
Intel celeron 445 CPU 2,29GHz
149 GB (jelenleg felezetten partícionálva 75GB c: 74GB a másiknak)
2GB DDR3 RAM 800MHz
DDR2 lesz az a DDR3.
Futtass HDD Sentinelt és Memtestet, szerintem a kettő közül valamelyiknek lesz baja, és mutasd meg nekik az eredményeket.
Egyébként meg anyagilag megtehetitek? Mert ha nem, vagy nehezebben, akkor ne vegyetek új PC-t. 100 ezer alatt nem kaptok értelmeset.
A memtest et honnan töltsem le??
Vagy ezt hogy kell??
Nem kell neked új számítógép, ha még a Google-t sem tudod használni...
Érted?? nem? most próbáltam a windows telepítőmet is (utoljára 2 hónapja telepítették a gépet) és azzal se bootolt ugyan úgy beállítva minden és mégsem bootol a pendrive... És van az alábbiak -SATA
-USB
-FLOPPY
-DVD
BOOT menuben dvd az nem lesz nekem jó mert nem jó a lemezlejátszó...FLOPPYM meg nincs...
Az USB vel nemtudom hogy mi a jó isten van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!