Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tamogatja a gepem a ddr3as...

Tamogatja a gepem a ddr3as memoriakat (foto linkelve)?

Figyelt kérdés
Eddig 2db ddr2es 1gbos ram volt benne szeretnem fejleszteni es 2db 4gbos ddr3at beletenni. Ez lehetseges? Eddig a sarga slotokban voltak a ramok, most tegyem a feketebe, vagy miert van ket kulon szinem? Koszi a valaszokat!

2018. aug. 2. 12:10
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
Hát igen ez DD2-es foglalat. Ebbe nem fog menni a DDR3-as memória ...és sajnos a DDR2-es RAM-ok már elég drágák.
2018. aug. 2. 13:34
 12/44 Denes999x ***** válasza:
100%
Én erre a gépre már nem igazán költenék, főleg, hogy a DDR2-es ramok annyiba kerülnek, mint a DDR3-masok. Fejlesztésnek egy SSD-vel sokkal többre mennél, legalább gyorsabb lenne a gép és tovább is vihetnéd egy esetleges jövőbeli konfigba. Ez a gép még 4GB memóriával se lenne számottevően jobb, gamingre így se lenne alkalmas. Egy internetböngésző viszont elmegy 2GB-on is, ha nincs megnyitva 200 tab.
2018. aug. 2. 13:52
 13/44 A kérdező kommentje:
De ez az, hogy nem elég, nem kell, hogy vigye az új játékokat, de miért van ez az örökös "újratöltögetés" meg hogy a neten, windowsba kattintgatva, egy egyszerű office programot futtatva képes szarakodni? Pl. a mentésnél, ott is rendszeresen nem az volt, hogy mentettem, és annyi, hanem belassult, és ált. ez az említett töltögetés is volt. Én ezt az 1 problémát akarom kiküszöbölni, amúgy tökéletes a gép, én játék közbe nem is tapasztaltam semmi problémát, amiken én játszok, azoknál. És nem lehetne 2x4gb-os ddr 2eseket belerakni, az azért sokkal több, mint az 1gb. Találtam 1333mhz-be.
2018. aug. 2. 14:00
 14/44 anonim ***** válasza:

Ugyanilyen configom volt 2007be gt 8600al + 2gb ram csak a lap márkája volt gigabyte de p35 volt az is, na a lényeg az h max 8gb ramod lehet ennyit bír ez a lap és 1066mhz es modulok max. Azert nem ajánlottam 2x4gb mert elég drága szokott lenni, ha érdekel van egy hardveraprón egy 10es az ára adnak rá 3 próbanapot igaz noname ramnak néz ki [link]

Amugy max modul az 4gb ddr2 nél.

2018. aug. 2. 14:06
 15/44 A kérdező kommentje:
Ha nekem egy 10esből megoldja a problémát a 2db 4gb-os ddr2, és gyors lesz a gép, akkor nyugodtan használni fogom vagy 10 évig még, akkor megéri. Csak ezt nem értem, hogy én 6-8 évvel ezelőtt még nem tapasztaltam ezt a lassúságot ezen a gépen, mindig ez volt a legjobb gépünk. Aztán most kicsit félre lett állítva, most újra én használom, és elég lassú, mitől lassulhat le, ha 6-7 éve még nem volt az? A programok miatt, vagy mitől? Vagy ennek a gépnek már sok a win7, mert anno úgy emlékszem sokáig vista volt rajta.
2018. aug. 2. 14:06
 16/44 Dongaben ***** válasza:
A procihoz+alaplaphoz a 4 Gb DDR2 800MHz tökéletes volna. (Win 7 32 bit.) Csak tippelek, hogy a HDD-vel van gond... Ez a rendszer leglassabb része. Ha tudsz kérni kölcsön egy ismerőstől, azt érdemes volna kipróbálni.
2018. aug. 2. 14:09
 17/44 A kérdező kommentje:
Vagyis a merevlemezzel? És azzal, hogy lehet, hogy gond van? Az a baj, hogy hdd nem ssd, vagy nem elég jó minőségű hdd, vagy kezd besz*rni, vagy mi lehet? :S
2018. aug. 2. 14:15
 18/44 A kérdező kommentje:
Köszi a hirdetést! Még átgondolom, hogy akkor mi lehet a probléma. A Win7 amúgy nem jobb 64biten?
2018. aug. 2. 14:22
 19/44 Dongaben ***** válasza:
Igen, a merevlemez okozhatja a lassúságot. Különösen, ha 64 bites Win-t használsz, ami megesz kb. 1,3 Gb RAM-ot a rendszerből. A többi a virtuális memóriából megy, ami a HDD-n van.
2018. aug. 2. 14:25
 20/44 A kérdező kommentje:
Most amiket még csinál, hogyha átkattintok a böngészöbe egy másik fülre, sokszor fehéren látom hosszasan az oldalt mire betölt... Vagy a "nem válaszol" is gyakori probléma, bár ezt már azt hiszem régebben is csinálta a gép, de akkor azért ennél gyorsabb volt.
2018. aug. 2. 14:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!