Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Megéri GTX 970-et venni...

Megéri GTX 970-et venni használtan?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Jelenleg egy FX8350 8GB RAM és egy R9 270X 2GB van a gépemben, Most új konfigot nincs pénzem összeraklni, De olyan 50-60 között már van 970-es kártya. Ez jó lehet egy 270X-et váltani? Vagy tudtok jobb alternatívát?

PUBG illetve Fallout 4, Battlefield V, és hasonló játékokkal szeretnék játszani.

2018. júl. 31. 21:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem rossz döntés, bár ha használtan tudsz keresgélni, ennyiért használtan RX 480-at, vagy R9 390-et is vehetsz, ami szerintem jobban megéri.
2018. júl. 31. 22:54
 2/6 A kérdező kommentje:
Oké! Köszi. RX 480-at is számításba vettem. Meglátjuk mit sikerül szerezni :)
2018. aug. 1. 00:10
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ne vedd meg, pont mikor már egyre több esetben érezni, hogy a 8GB-os kártyák előnybe kerülnek a 4GB-osokkal szemben, eléggé veszélyes lenne az amúgy is 3,5-4GB-os 970-et venni ( Anno ugye elég nagy balhé is volt belőle, hogy ha a 3,5 fölötti részt kezdi valami használni, akkor erősen belassulhat )

Szerintem próbálj levadászni egy 6GB-os 1060-at, nagy szerencse kell hozzá, de 65-70 között pár meg lehet fogni, igaz kicsit több mint a keret de szerintem ennyit megéri gyűjteni hozzá és lesz egy még jó pár évre elegendő kártyád.

2018. aug. 1. 07:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem lenne rossz, de RX 480-at is lehet találni hardveraprón 60-ért.
2018. aug. 1. 14:20
 5/6 A kérdező kommentje:

Végül RX480-at vettem 4GB-os

De mivel csak Full HD-s TV-m van szerintem elég lesz. A régihez képest nagy előrelépés hogy 60+ FPS-sel mennek,a játékok meg a hűtő alapjáraton be,sem kaocsol

Én úgyvélem jó vétel volt. Ráadásul a srác beszámolta a régi kártyámat is. Szóval korrekt üzlet volt :) köszi a válaszokat!

2018. aug. 2. 06:27
 6/6 A kérdező kommentje:
RX480-ból is van 8GB-os verzió. Ha ez kevés lesz, rakok bele mégegyet max :D úgyis 1 8 pines tápcsati elég neki. Abból meg felszabadult egy mostmár :)
2018. aug. 2. 06:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!