Hogyan szerezzek gamer pct 200E FT ból?
Gépház - AIO Virtuo High Gloss (4735 Ft)
Tápegység - BQ! Pure Power 10 400w (16827 Ft)
Processzor - AMD Ryzen 5 1400 (37871 Ft)
Alaplap - AsRock AB350M-HDV (19645 Ft)
Memória - Crucial 8GB DDR4 2666MHZ (25078 Ft)
Videokártya - Asus RX580 4GB Dual (91624 Ft)
Merevlemez - Seagate Barracuda 1TB (12194 Ft)
Összesen: 207.975 Ft
A PCX aktuális áraival számoltam, ha máshonnan rendelgeted össze a dolgokat, picivel olcsóbban is kijöhetsz.
Erősen ajánlott lenne bele egy 120GB-os SSD, ami jelentősen megdobná a rendszersebességet, de ha nincs rá pénz, nem gond. Egy jobb fajta Kingston 10 ezer forint.
Nincs olyan hogy "gamer" számítógép. Egy 15 éves alap gépet is lehet gamernek nevezni, mert elviszi például Quake 2-t tökéletesen. De valaki meg a 6-700 ezer Forintosra sem mondja hogy gamer, mert az ő igényeit nem elégíti ki, nem tud rajta teljes élvezettel játszani.
3-4 év múlva is alkalmas lenne a játékok futtatására, de vélhetően csak alacsony beállítások mellet, hisz már most is sok olyan játék van amit csak közepes grafikán vinne el élvezhetően.
Igen, vinni fogja a játékokat a jövőben is, maximum nem highon, hanem lowon. Egy GTX660-nal is még el lehet lenni, ami a maga idejében (6 éves) olyan kaliberű kártya volt, mint most egy RX580 vagy GTX1060.
A fenti gépből én nem áldoznék fel semmit egy SSD-ért, mert minden esetben erősen a játékteljesítmény rovására menne. Spórolj össze még annyit akkor. Én egy Kingston A400 120GB-ot (9 ezer), vagy egy Kingston UV500-at (11 ezer) tudok ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!