Lehetséges, hogy ez a laptopom baja? És ha igen, mennyibe kerülne megjavítani?
Adott a helyzet, hogy van egy ezeréves, Acer 7738G-m.
Egy fél éve folyamatosan azt csinálja, hogy ha játszok rajta, kikapcsol. Ha csak úgy simán netezek, stb, semmi baja nincs, viszont ha kicsit jobban megterhelem, kikapcsol, csak úgy.
Szétszedtem már, kipucolni, de az nem sokat javított a helyzeten, ugyan úgy kikapcsolgat.
Általában 5 perc is elég neki, mostanában úgy csinálom hogy ventillátorral nyomom neki a hideg levegőt, úgy kb 1 órát is kibír kikapcsolás nélkül :D
Lehetséges, hogy a processzort kellene újrapasztázni? Amiatt kapcsolat ki folyamatosan, vagy VGA hiba lesz?
Mennyi idő és pénz egy pasztázás, ha beviszem egy szervízbe? (Sajnos annyira vakmerő nem vagyok, hogy ezt egyedül csináljam meg itthon)
mivel laptop, szerintem jobb, ha beviszed, hogy pasztázzák újra, mert otthon szenvedés az egész (bár ritkán kellet szétszednem laptopokat)
azért kapcsol ki, mert ez egy védekezési mechanizmus, mert játék alatt megnő a terhelés > több hő keletkezik > nem tudja megfelelően átadni a hőt (öreg paszta), ezért hogy ne süljön meg az egész cucc, lekapcsol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!