Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Maxtor külső hdd megbízható?

Maxtor külső hdd megbízható?

Figyelt kérdés

Adatmentésre használnám, konkrétan hatalmas (2-4GB/file) méretű videókat mentenék rá, illetve többnyire tárolásra használnám, időnként más munkát is adnék neki, például ha a fájlokat nem másolom be a gépre hanem a külső vinyón szerkesztem Premier Pro-val vagy After Effects-cel.

Néztem a WD Passport hdd-ket és a Maxtor hdd-t is, valamint az ADATA-nak van egy ütésálló hdd-je.

Mennyire megbízható a Maxtor? Sok helyen olvastam, hogy eltűntek róla az adatok valakinél már 2-3 hét után is.

Mik a benyomások? (Jelenleg 500GB-os külső hdd-t használok (TOSHIBA) már vagy 6 éve hiba nélkül, meg vagyok vele elégedve. Belső vinyóm Western Digital)

Milyet érdemes venni?

2018. júl. 28. 17:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem a márka mindegy, mindegyikre jár a 24 hó garancia. Nekem WD-m ment tönkre 6 hónap után, így mint írtam márkára is mindegy. Én jobban bízom a belső vinyóban mert a külsőnél minden leválasztás hibát generálhat. nem sűrűn, de előfordul, meg persze leeshet, míg a belső nem fog.
2018. júl. 28. 18:03
 2/2 A kérdező kommentje:

igen, ezen agyaltam én is.

Egyelőre úgy néz ki, hogy belsőt veszek, a külső 500GB-os meg megmarad egy "hordozhatónak"

2018. júl. 29. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!