BF 1-ben miért nincs meg a stabil 60 FPS?
Figyelt kérdés
A következő Konfiggal tolom : I5-4590, GTX 1070, 12 Gb ram, a proci mindig 100% fut de az FPS sosem megy 60 fölé és még csak a hatvanat is ritkán éri el... Eleinte jó volt a játék az utóbbi időben megint elő vettem és most mintha valami teljesen mással játszanék. Esetleg van erre valami megoldás vagy egyszerűen gyenge a konfigom (amit nehéz elhinni)2018. júl. 27. 22:09
1/9 A kérdező kommentje:
Ja és hiába veszek le mindent Low-ra mintha misem történt volna...
2018. júl. 27. 22:11
2/9 anonim válasza:
Nem hiszom hogy 100%-on kellene futni a battlefieldtől, hisz nem egy rossz processzor. 8GB videómemóriának elégnek kell lennie ugyanúgy mint a 12 ramnak. Ha eleinte jó volt akkor valami gebasz lehet.
3/9 A kérdező kommentje:
Ez a baj, hogy nem tudom mi a gebasz... A többi játék mind megy ahogy kell (pl. Pubg ultra 90 FPS körül)
2018. júl. 27. 22:17
4/9 anonim válasza:
Próbálj meg egy két alap dolgot pl driver reinstall esetleg full windows reinstall és portalanítás se ártana, valamint hőmérsékleteket is csekkold le lehet kell újrapasztázás is (hwmonitor) stb.
5/9 A kérdező kommentje:
most volt egy ház csere, amivel szépen kitakarítottam a cuccost és újra is pasztáztam. A Proci durván 75-re szokott felmenni a videókari meg 70 alatt van. Windows is mostanában volt újratelepítve, viszont a drivereket megnézem!
2018. júl. 27. 22:31
6/9 MGéza válasza:
75C°? Az ennél a procinál elég sok, lehet visszavesz. Vagy komolyabb hűtés kéne vagy delidelés. Elképzelhető, hogy a nem túl jó minőségű gyári paszta a kupak alatt kiszáradt.
7/9 A kérdező kommentje:
gondolkoztam a komolyabb hűtésen, de általában a nyári hónapok után nem szokott 70 fok fölé menni a proci full terhelés alatt is 65 C szokott durván lenni. Szóval nem értem... Lehet csak a BF nem szereti a procit.
2018. júl. 27. 23:36
8/9 anonim válasza:
Mivel a procid üti a plafont (100%) így a videókari nem tudja követni és kihasználni azt így arra gondolok az alaplapi igp bevan kapcsolva a biosba és azt ki kéne iktatni (disable) valamint egy fontos kérdés amit ugye nem ismerünk milyen windows van felrakva mert ha 7 azonnal rakj egy 10est ami szerintem meg is oldja ezt a gondot.
9/9 A kérdező kommentje:
Windows 10 professional 64 bit van fent, a Bios-os dolgot viszont nem értem, azt hogy kell kikapcsolni? Meg pontosan mit kell keresni a BIOS-ban?
2018. júl. 28. 11:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!