Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Elbírja a processzorom ezt a...

Nándi91 kérdése:

Elbírja a processzorom ezt a játékot?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy játék aminek a processzor igénye (1 magon) 3Ghz, nekem a laptopomban 1.3 Ghz van de 2 magos.

Minden más megvan a játékhoz, csak a processzor más.. Szerintetek jó hozzá ez a processzor vagy inkább ne erőltessem?

És ha teszem azt nem jó a processzor, akkor mit okozhat ha mégis úgy futtatom a játékot?

U.i.: ez a laptop egy kb. 7-8 éves laptop

2018. júl. 27. 13:03
 1/4 anonim ***** válasza:

A magok órajele nem összeadható, itt egy szálas teljesítményről beszélünk.

Laptop specifikáció, játék?

Alapvetően kéne ismerni a processzort, dedikált videokártya típusát (ha van), illetve a ram mennyiségét.

2018. júl. 27. 13:13
 2/4 A kérdező kommentje:

a játék a Lineage 2 Goddes of Destruction amelynek 256 dedikált vidikari ram kell nekem van 512

3Ghz-es procit kér nekem van 1.3Ghz 2 magon

1GB ramot kér.. nekem van 2Gb

és kb. ennyi amit a can i run it ír róla

amúgy AMD E-300 APU processzora van

2018. júl. 27. 13:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Ezeknek a számoknak a nyers összehasonlítására semmivel sem mész, baromi keveset jelentenek önmagukban.

AMD E-300 ez már önmagában ezerszer többet mond mint amiket előtte írtál, élvezhetően nem futna sajnos a lineage 2.

2018. júl. 27. 14:14
 4/4 A kérdező kommentje:
Èrtem, köszönöm
2018. júl. 29. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!