Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Olyan kérdésem lenn a chipszet...

Olyan kérdésem lenn a chipszetekkel kapcsolatban!?

Figyelt kérdés

Hogy az alaplapom meg adta magát ASRock 970 Pro3 R2.0 ő lenne az alap lap ugye ennek amd 970-es chip szetja van és azutan szeretnek érdeklődni hogy lehet e használni ezt a konfigurációt az alábbi

Alaplapokkal

Konfig: Fx-6300

Gtx 1050 ti oc

2×4gb ram 1600mhz

550 w táp

A chipszetek:760G

785G

990x

Én már néztem alapapot 990xes kategóriába mert ugyan olyan még 1x nem szeretnék venni max ha nagyon muszáj 970 es chipszeteknél meg ugy 990x eseknél van normális alaplap ami nem sata 2 es meg stb...?

2018. júl. 27. 11:29
 1/2 A kérdező kommentje:

Hopsz az ki maradt hogy gyakorlatilag létezi olyan foglalat hogy sAM3+ ezek már új fajta alap lapok

De az én proci am3+oy es nm sam3+ és jó e hozzá az sam3+ bocsi ha nagyot üt ez a kérdés de inkább meg kérdezem mimd hogy potyába vegyek egy alaplapot ha úgy van

2018. júl. 27. 11:45
 2/2 Denes999x ***** válasza:

sAM3 = socket AM3 = AM3

:)

2018. júl. 27. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!