Építőmérnöki karra milyen laptopot ajánlotok?
Figyelt kérdés
Elsőéves építőmérnök leszek, ehhez keresek egy használható laptopot. Az ár mindegy, a lényeg, hogy jó vétel legyen. A legjobb lenne, ha küldenétek párat mindenféle árkategóriából. Előre is köszi2018. júl. 26. 22:42
1/9 anonim válasza:
Én laptop nélkül nyomtam végig 17 éve, egy asztali volt a koleszban. Azóta változott valami?
2/9 anonim válasza:
Nem, de faszbookozni csak kell valmi
3/9 anonim válasza:
Vegyél használt üzleti kategóriás laptopot.
Azok tartósak.
Lenovo Thikpad, Dell latitude, HP elitebook, vagy Probook, Acer travelmate
ezek közül válogass
4/9 anonim válasza:
Használt üzleti notebook és SSD legyen benne, mert az rengeteget dob a tervező programokon.
5/9 A kérdező kommentje:
Mekkora nyomorékok vagytok, első kettő.
2018. júl. 30. 14:56
6/9 anonim válasza:
Az Édesanyád is ezt mondta rólad az este. Még úgy van ahogy hagytam? Te az a fajta vagy, aki el se fogja tudni végezni, hacsak nem pécsen vagy fizetős leszel :) De azért sok sikert!
7/9 A kérdező kommentje:
Érdekel is egy ismeretlen senki véleménye😉
2018. júl. 30. 17:58
8/9 anonim válasza:
Hát igen, majd egyszer én is leszek valaki talán, mint te :) Télleg Anyuci mennyit ad a laptopra? Olyan 400-600 között már biztos találsz megfelelőt :)
9/9 anonim válasza:
Utolsónak üzenem, hogy nincsenek már olyan nagy szanálások építőkaron mint 10 éve.
Elfogytak az építős hallgatók, így kevésbé bátrak ezen a téren az oktatók!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!