A monitor (CRT) nem állítható 60 Hertznél magasabbra?
Vettem egy nagyon jó kis Philips 109E5 monitort, de az a gondom hogy 60 Hertznél feljebb, se alacsonyabbra nem állítható, miközben az előző crt monitorom egy Samsung Syncmastert gond nélkül ment. Ezt a monitort kipróbáltam egy 1000 éves retró P4-en, és azon megf tökéletes. A Win7 valamiért nem ismeri fel, manuálisan ini fájlok mókulásával sem, driver elvileg van XP-re, de azzal sem működik.
A VGA Gtx 1070, és HDMI átalakító kábellel csatlakozik a monitorhoz, először azt vetettél meg velem a boltban, most meg azt mondták hogy vegyek egy ilyet, talán akkor jó lesz: [link]
Valami tanácsot várnék, hogy akkor íygy már biztosan már jó lesz, mert többe kerültek már az átalakítók, mint az egész monitor. :(
Nem unod még a baromságaid terjesztését?
"1. A CRT mai napig legjobb a játékra, mert o vagy 1 ms a válaszideje,"
Szerencsére a technológia fizikai adottságai is cáfolják ezt az emeletes phaszságot.
"az olcsóbb 20-40 ezres LCD-k mind 4-6 ms válaszidővel rendelkeznek."
Kár, hogy a gyártók erről nem tudnak:
"a gagyi AMD FreeSyncet használja"
"az AMD egy nagy rakás..."
Idióta.
Ja hogy a nevedet nem vállalod kis köcsög...:DDD
hány éves vagy, 10-et már betöltötted, fotelharcos??? :))))
Láttam, azok jók is. De nem is kapsz egy HDMI átalakító áráért, mint ahogy sok IQ harcos látja a jófogáson, hööö, LCD és csak 10 rugó.:D
Mondjuk ACER Predator XB241H 24 erre gyűjtök, de amit írtál, hát sokkal barátibb áron vannak.
Most komolyan nem értem itt a fikázókat, nehéz felfogni, ha az ember vesz majd félmilláért egy PC-t, nem mindenkinek teszi anyuci-apuci a s..e alá a pénzt, és nem fér bele minden a kertebe az egyszerre mindent.
Naná, nem véletlen én is azt tervezem, bár a tied kicsit drága nekem, jó lesz az XB241 is.:)
Bár sajnos a kérdésemre nem kaptam választ, max 2-3 hónapot elkínlódok. Köszönöm azoknak, akik normálisan írtak, a beszólogató trollok meg kerüljenek szeuxális kapcsolatba egy jól megtermett tasmán ördöggel.:)
Már az első válasz író megválaszolta a kérdésed. Szóval fölösleges itt drámáznod.
Ha megnézel bármilyen noname DP to VGA átalakító leírását mindenhol max 60Hz -et írnak, akármilyen is legyen a felbontás.
"High-quality video - Supports resolutions up to 1080p @ 60Hz and PC graphics resolutions up to 2048 x 1152 @ 60Hz"
Vagyis csak hitegetett az eladó. Fingja sem volt neki sem, hogy mit karattyol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!