Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A monitor (CRT) nem állítható...

A monitor (CRT) nem állítható 60 Hertznél magasabbra?

Figyelt kérdés

Vettem egy nagyon jó kis Philips 109E5 monitort, de az a gondom hogy 60 Hertznél feljebb, se alacsonyabbra nem állítható, miközben az előző crt monitorom egy Samsung Syncmastert gond nélkül ment. Ezt a monitort kipróbáltam egy 1000 éves retró P4-en, és azon megf tökéletes. A Win7 valamiért nem ismeri fel, manuálisan ini fájlok mókulásával sem, driver elvileg van XP-re, de azzal sem működik.

A VGA Gtx 1070, és HDMI átalakító kábellel csatlakozik a monitorhoz, először azt vetettél meg velem a boltban, most meg azt mondták hogy vegyek egy ilyet, talán akkor jó lesz: [link]

Valami tanácsot várnék, hogy akkor íygy már biztosan már jó lesz, mert többe kerültek már az átalakítók, mint az egész monitor. :(

2018. júl. 25. 03:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nem unod még a baromságaid terjesztését?

"1. A CRT mai napig legjobb a játékra, mert o vagy 1 ms a válaszideje,"

Szerencsére a technológia fizikai adottságai is cáfolják ezt az emeletes phaszságot.

"az olcsóbb 20-40 ezres LCD-k mind 4-6 ms válaszidővel rendelkeznek."

Kár, hogy a gyártók erről nem tudnak:

[link]

"a gagyi AMD FreeSyncet használja"

"az AMD egy nagy rakás..."

Idióta.

2018. júl. 25. 16:31
 12/17 A kérdező kommentje:

Ja hogy a nevedet nem vállalod kis köcsög...:DDD

hány éves vagy, 10-et már betöltötted, fotelharcos??? :))))

2018. júl. 25. 17:32
 13/17 anonim ***** válasza:
LG 24GM79G-B 80-100 ezerért? Egy TN paneles monitorért én ennyit nem adnék, az tuti! Egyszer nézz meg egy IPS monitort és soha többé nem akarsz majd TN-t.
2018. júl. 25. 18:11
 14/17 A kérdező kommentje:

Láttam, azok jók is. De nem is kapsz egy HDMI átalakító áráért, mint ahogy sok IQ harcos látja a jófogáson, hööö, LCD és csak 10 rugó.:D

Mondjuk ACER Predator XB241H 24 erre gyűjtök, de amit írtál, hát sokkal barátibb áron vannak.

Most komolyan nem értem itt a fikázókat, nehéz felfogni, ha az ember vesz majd félmilláért egy PC-t, nem mindenkinek teszi anyuci-apuci a s..e alá a pénzt, és nem fér bele minden a kertebe az egyszerre mindent.

2018. júl. 25. 20:28
 15/17 anonim válasza:
Nekem Acer Predator 27XB1HU-m van (Gsync,ips,144hz). Ajanlom neked, nagyon szeretem. Egy 30.000ft-os LG ipsrol valtottam es brutalis a kulonbseg. FPS jatekoknal iszonyat sokat szamit a 144hz. Raadasul overclockolni is lehet 165Hz-re. En mondjuk mar nem latok ott kulonbseget 144 vagy 165hznél. IPS-nél annyi a bajom hogy van backlight bleed a sarkoknal es horror jatekoknal kicsit zavaro tud lenni a sotet reszeknel.
2018. júl. 26. 00:39
 16/17 A kérdező kommentje:

Naná, nem véletlen én is azt tervezem, bár a tied kicsit drága nekem, jó lesz az XB241 is.:)

Bár sajnos a kérdésemre nem kaptam választ, max 2-3 hónapot elkínlódok. Köszönöm azoknak, akik normálisan írtak, a beszólogató trollok meg kerüljenek szeuxális kapcsolatba egy jól megtermett tasmán ördöggel.:)

2018. júl. 28. 13:24
 17/17 P.O.C. ***** válasza:

Már az első válasz író megválaszolta a kérdésed. Szóval fölösleges itt drámáznod.

Ha megnézel bármilyen noname DP to VGA átalakító leírását mindenhol max 60Hz -et írnak, akármilyen is legyen a felbontás.

"High-quality video - Supports resolutions up to 1080p @ 60Hz and PC graphics resolutions up to 2048 x 1152 @ 60Hz"

[link]

Vagyis csak hitegetett az eladó. Fingja sem volt neki sem, hogy mit karattyol.

2018. júl. 28. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!