Hibás a ram, vagy sem?
Ha visszaviszed, valószínűleg kérdés nélkül cserélik. Ha mégis szívóznának, ők is különböző diagnosztikai programokkal fogják tesztelni, mindenkinél más a bevett szokás. Vagy memtest86-ot nyomatnak rá esetleg ők is, vagy a gyári beépített winfosossal tesztelik, ki tudja.
Nyugodtan mondd el, hogy nálad mit produkált, esetleg azt is, hogy a memtest86 elhasalt rajta. Ne hagyd magad elhajtani! Ha egyértelmű, hogy rendellenesen működik a memória, akkor nincs miért aggódnod.
Igen, számomra egyértelmű. a memtest86 volt ami egyedül végigment rajta. Amúgy PCX-es. Csütörtökön vettem át, péntek este már összeraktam a gépet és kiderült a hiba. Írtam levelet és tegnap annyiban maradtunk, hogy ma beviszem. Leírtam én, hogy mi a gond. Meg el is fogom mondani. Egyébként a memtest64 esetén (nem a 86-nál) érezhetően lassabb is volt.
Direkt azért vettem kingston fury-t, hogy ne legyen ilyen bajom, erre... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!