Trendkivuli kérdése:
Ncoreon nőttem fel hova tudok regisztrálni ami hasonló torrent lenne?
Figyelt kérdés
2010. jún. 18. 23:40
32/47 anonim válasza:
Nekem sem telik 3000ft-os filmre, sőt gyakran az 1000 ftosakra sem. Veszek inkább belőle kaját meg ami éppen fontosabb.
Ha meg filmet akarok nézni akkor letöltöm. Ennyi. Szidjatok nyugodtan, de vannak emberek (nem is kevesen) akik épp az ország élén állnak és 1 nap százezreket lopnak tőlünk.
Amíg ők 1 hónap milliókat kapnak a semmiért, addig én 1 hónap max 3 filmet töltök le.
33/47 anonim válasza:
Amíg te magad lopsz, másoktól sem várhatod el, hogy ne lopjanak. Ez amúgy is egy szar magyarázat.
34/47 anonim válasza:
Dehogy sz.r, egészséges önzőség. Úgyse venném meg, ergo kárt sem okozok. Ha lenne pénzem is letölteném, ki akar ennyi kacatot tárolni?
35/47 anonim válasza:
Pl van aki ki akarja próbálni az új játékokat ezért letölti és kipróbálja.És ha tetszik neki megveszi a multi miatt.
37/47 anonim válasza:
meg az is kár, hogy az új filmek (amikért 990ft-ot talán kiadnék) azok is 10k+
(fullHD, blu-ray)
38/47 anonim válasza:
13:52 majd ha olyan madár leszek mint te akkor megveszem a filmet,amikor ingyen is meg tudom szerezni...
nCore-sok meg szívhatják a fogukat,lenézték a kis oldalakat,most milyen jó lenne az a kis beload oldal,ami mellesleg most a legnagyobb oldal,de hát így jártatok
39/47 anonim válasza:
Igazad lehet, ha elkezdesz sértegetni, biztos te tűnsz erkölcsösebbnek. Egyébként nem vagyok madár.
40/47 anonim válasza:
leszarom az erkölcsösséged érted? és ha az enyém 0 akkor mit csinálsz? felőlem fel is kötheted magad mert magasról leszarom mit gondolsz rólam,elmondtam a véleményem és innentől gondol mindenki azt amit akar,ide ne írj nekem többet mert nem nézek többet erre a kérdésre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!