Razer egerek? Melyik?
Figyelt kérdés
Olyan Razer egeret szeretnék venni, ami jól bírja (értsd: több éven át). Az ár nem számít.2010. jún. 18. 23:13
1/4 A kérdező kommentje:
Eddig volt 1 diamondback-em ami bírta másfél évig, aztán csatlakozó hibája volt, azaz most is van, de nem tudom már használni. most egy Habuu-t nyúzok, kb 3 éves, de már a gombjai elég vackok. jobbgombra néha bevesz balt.
2010. jún. 18. 23:14
2/4 anonim válasza:
Én Razer Pro Click Naughty-t használok. Ha a Habu 3 éve bírja, akkor ez is fogja...
3/4 trendkivuli válasza:
nekem már 4 éve van lassan egy diamondbackom ütöttem is már eleget és semmi baja ,azelőtt több egerem volt már mindig elromlott valamiért.. ez eddig tökéletes a legjobb egerem ami volt , ezeket a razereket úgytervezik hogy ne nagyon romoljanak el, nem lehet hogy a tiédnek valamilyen balesete volt?ha aktív netes játékos vagy csak akkor érdemes ilyen árban egeret venni (1600,2000dpiset) persze ez csak az én véleményem:)
4/4 A kérdező kommentje:
diamondbackemmel nem csináltam semmit (nem ütöttem meg semmi), a csatlakozója romlott el asszem, mert már nem érzékeli a gép. ki-be kell dugdosni ahhoz, hogy érzékelje egy percig.
2010. jún. 19. 11:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!