Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » DDR4-be jó a DDR5 videókártya?

DDR4-be jó a DDR5 videókártya?

Figyelt kérdés
Vettem egy új pc-t és nem vagyok meg elégedve a videó kártyával és alig találok DDR4 es videókártyát ezért az lenne a kérdésem, hogy DDR4-es alaplap-ba jó -e a DDR3 vagy DDR5 videókártya ?

2018. júl. 21. 03:05
 1/7 anonim ***** válasza:

DDR5-ös RAM jelenleg még nincs is a piacon.

Ergo szerintem eléggé logikus, hogy a rendszermemória és a VRAM típusa nem függ össze.

Tehát a kérdésedre a válasz: igen, DDR4-es alaplapba rakhatsz DDR3 és DDR5-ös kártyát is.

2018. júl. 21. 03:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Nincs közük egymáshoz. Milyen videokártyád van, és mennyi pénzt szánsz a cserére? Játékra használod?
2018. júl. 21. 05:06
 3/7 anonim ***** válasza:

"és alig találok DDR4 es videókártyát"

Azért nem találsz mert nincs. GDDR5-ös keress.

2018. júl. 21. 12:32
 4/7 A kérdező kommentje:
Jelen pillanatban egy ASUS GeForce GT1030 O2GD4 2GB DDR4, 64-bit-es kártyám van ami DDR4-es és nem vagyok vele meg elégedve ezért szeretnék nagyobb teljesitményűt venni bele de nem találok csak GDDR5-öst tehát az jó lenne bele ?
2018. júl. 21. 14:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen, bele fog menni ahogy szinte minden videókártya.
2018. júl. 21. 15:37
 6/7 A kérdező kommentje:
És kompatibilis is vele ? Mármint működik is rendesen?
2018. júl. 21. 16:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Ami belemegy az annyit jelent hogy működik is. Hogy melegedési, kompatibilitási vagy driver gondod lesz-e vele azt a jóisten sem mondja meg előre.
2018. júl. 21. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!