HELP! Hogyan csináljam meg a wincseszteremet, ha azt írja ki "Primary master drive fails"?
Figyelt kérdés
Pentium sz.gépbe föl engedi telepíteni és működik is csak a celeron processzoros gépeknél írja ki ezt és emiatt nem tudom telepíteni.2010. jún. 18. 20:18
11/14 A kérdező kommentje:
1 lemezes telepítőm van kicsit karcos, de ez a telepítő cd jó, mert kipróbáltam egy másik gépen és végigment a telepítő az én wincseszteremmel.
2010. jún. 21. 09:46
12/14 anonim válasza:
És véletlenül nem spéci telepítő? nekem például a komplett ACER gépemhez, Acer telepítőt adtak...ment rendesen...aztán lecseréltem alaplapot egy nem ACER-esre.. és azóta nem tudom azzal a lemezzel telepíteni...
13/14 anonim válasza:
Biosban rendesen be vannak konfigurálva a lemezek?
14/14 A kérdező kommentje:
Ez egy winxp telepítő az egyik haverom írta még ezelött 1 éve eddig mindíg ezzel atelepítővel telepítettem és működött. Igen jól be van álítva minden a biosban.
2010. jún. 21. 11:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!