PC nem érzékeli a HDMI-t?
Figyelt kérdés
Van egy Samsung S24D300 1080p-s monitorom és egy Gigabyte GTX 970 OC videokártyám.
Rá van kötve HDMI-re a monitor a videokártyára és nem ad be képet. Hiába kapcsolok rá monitoron, nem fogja be.
HDMI mellé bekötöm a DVI-D-re és ott befogja az analógot.
Megpróbáltam így rá állni a HDMI-re és semmi, nem érzékeli.
Tönkre ment volna a videokártyám HDMI csatlakozója?
2018. júl. 20. 07:28
1/6 anonim válasza:
A DVI-D az digitális. Egyébként meglehet, hogy tönkrement a kártyán lévő HDMI kimenet, DE!
Másik HDMI kábelel próbáltad? Másik HDMI csatlakozóval rendelkező monitorral/TV-vel?
2/6 A kérdező kommentje:
Próbáltam másik géppel és ott fogta a HDMI-t.
Próbáltam másik HDMI kábellel, azzal se fogta.
2018. júl. 20. 08:20
3/6 anonim válasza:
Akkor a kártya HDMI kimenete tönkrement.
4/6 A kérdező kommentje:
Akkor ment tönkre amikor egy régebbi monitort akartam duálba tenni a Samsunggal.
2018. júl. 20. 10:13
5/6 anonim válasza:
Hogy mikor sérülhetett meg, nem tudjuk, de ha a monitor más géppel működik, illetve a kábel más eszközök összekötésénél szintén működik, akkor kizárásos alapon a vga hdmi portja adta meg magát.
6/6 A kérdező kommentje:
Van még garancia a kártyára, ki cserélnék ez miatt?
2018. júl. 20. 13:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!