Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit kéne még szerintetek...

Mit kéne még szerintetek változtatni? Gamer PC

Figyelt kérdés

Gamer Pc egyenlore csak tervben van.

Processzor: I5-8400

Processzor hűtő: Zalman - CNPS80F

Alaplap: ASRock H310M-HDV

Memoria: Team - Elite Plus 4GB (2 x 4GB) DDR4-2133 Memory

Videokartya: Gtx 1060 6gb

Tapegyseg: EVGA 500W

2018. júl. 19. 23:04
 1/2 anonim válasza:
Ha minden passzol benne, szerintem így jó, bár lehet valaki tud valami jobbat
2018. júl. 19. 23:07
 2/2 anonim ***** válasza:

Feltételezve, hogy az AMD vonal nem érdekel:

Nem tudom milyen címekkel játszól, de szerintem 8 Giga ram manapság már kompromisszumokkal jár, ha most nincs is keret 2x8ra, javasolnám olyan alaplapot vegyél amin 4 foglalat van, későbbi bővítéshez. Ehhez ha jól emlékszem szintet kell lépned B360ra.

Videókártyából nem írtál konkrét modelt, a buildet elnézve olyan érzésem támadt, hogy a legolcsóbb mini verziót vennéd, ha így van akkor ott is javasolnék valamilyen 2 ventiset.

A 2000 Forintos hűtőtől én nem várnék sokat, viszont mivel ilyen olcsó egy próbát megér. Személy szerint ha egy nyári benchmark kört nem bírna max Turbo Booston(ami intelnél egy magot jelent), akkor vennék jobbat.

2018. júl. 19. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!