Elszállt a gépem? /lent/
Figyelt kérdés
Bedugtam az összes kábelt a sz.gépembe, bekapcsoltam hátul a tápot, és kattogó, csattogó hangokat adott. Gyorsan lekapcsoltam a tápot és kicsit büdös szag érződött. Azóta nem kapcsoltam még be.
Vajon megsülhetett a táp vagy más alkatrész?
2010. jún. 18. 19:32
1/7 anonim válasza:
Táp.
Jó esetben csak azt kell cserélni.
2/7 anonim válasza:
Igen.Jobbik estbe csak tápot.De lehet hogy jóval nagyobb kárt okozott.
3/7 anonim válasza:
Ha túlengedte a feszt, akkor lehet az alaplap is kuka, de jobb esetben csak táp csere. Ne próbálgasd bekapcsolni, vidd szervízbe
4/7 anonim válasza:
Nekem is ez volt! Táp. Bekapcsoltam kattogott, recsegett, égett szag, paff. Én szerencsére olcsón megúsztam, mert csak a táp égett le. Szerintem az lesz ott is a baj.
5/7 anonim válasza:
A régebbi gépekben.A tipikus dolog fasza kis mercury táp van.Nem érdemes megtartani ilyen sokáig a gépeket.Mert itt is jelen esetbe gondolom egy régi gépről van szó.
7/7 A kérdező kommentje:
a táp kb. fél éves, a többi cucc kb. 1 éves
2010. jún. 21. 12:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!