Üveg oldalú gépház?
xd
Ember... És akkor a hátlapi kimenetek milyen irányba lennének? A gépházba lennének bent?
Légyszíves forgass át egy ATX szabványú (szemből nézve a gépházat baloldalt van ugye) a szemből nézve a gépház jobb oldalára. Nos?
De ha én vagyok a hülye mégis, akkor légyszíves magyarázd el nekem, hogy te hogy is képzelted el?
"Ha a másik oldalra teszed akkor is ugyan abban a pozítcióban lesz."
Hát nem, mint az láthatod.
De én még sosem láttam gépet belülről, csak vagy 7-et szereltem össze a nulláról.
:(
Egyébként picit hülyén fog kinézni így fejjel lefelé, nem?
"Fejjel lefelé legyenek a cucok az mit változtat bármin is?"
Kicsit szembe megy a megszokott földi fizikával. Mármint, a meleg levegő felfele "szál". A videókártya hűtője, meg esetleg a processzor hűtője (kialkítástól föggően) lefele küldené a légáramot, de az a meleg volta miatt újra felfele terjed. Egyébként nem használhatatlan, mert látszik nem egy ilyen ház-kialakítás van és többen-kevesen így használják. Csak mint egy negatív tényezőt megemlítettem. Talán van másik is, de személyesen nem volt szerencsém ezekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!