Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért akadozik a logitech...

Miért akadozik a logitech g203 egér?

Figyelt kérdés

Nem rég óta van meg, így használom: 1600 dpi és 1000 polling rate.

Böngészésnél veszem észre leginkább.. húzom és mintha megakadna egy pillanatra a kurzor, majd továbbugrik amerre eredetileg húztam (de csak ilyen pár mm-ről van szó).

Ennyit számítana egy egérpad? Ugyanis egy papír lap van alatta. Nem fényes fehér, hanem ez a szürkés (kicsit vastagabb is mint egy sima fénymásolólap).

2018. júl. 19. 11:34
 1/2 anonim ***** válasza:

Én a logitech egerem kipróbáltam sima asztalfelületen 1-2 húzás erejéig, nem ütköztem problémába. Ha letöltöd a szoftvert, akkor találsz benne egy opciót, hogy felület beállítása. Nyomvatartod a bal egérgombot, húzgálod az egeret 8-as alakban megfelelő gyorsasággal, de majd úgy is írja, ez segíthet a dolgon.

Egérpadot pedig mindenképp érdemes használni! Növeli a pontosságot, biztosítja a megfelelő csúszást és felületet (kalibrálás is sem árt), nem kopik se az egér talpacskái, sem pedig az asztal. (nekem qck+ van, bár 400dpi-n használom, ezért szükséges ekkora méret)

Esetleg nézd meg, hogy nincs-e valami szösz a szenzorában. Papírlap azért nem helyettesíti, de kétségkívül jobb, mint nélküle :D

Ezen kívül még más is befolyásolhatja, mint pl a 100%os HDD leterheltség, tehát olyanok is, amire az ember nem feltétlen egyből gondol :)

2018. júl. 19. 11:54
 2/2 A kérdező kommentje:

Vettem egy fekete gumis/textil szerű egérpadot. Nem tudom mi okozta az akadást, de már nincs ilyen probléma :D

Egérpadon meg sokkal kellemesebb egerészni.. nem is gondoltam volna. Köszi a választ! :)

2018. júl. 24. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!