Működni fog ez a ram a meglévőkkel együtt?
Jelenleg hyperx savage 2x4gb 2400mhz cl12-es ddr4 ramom van
Szerettem volna bővíteni 16gb-ra de ilyen fajta ramot tavaly óta sehol nem lehet kapni az egész világon (nem értem hogy miért)
Az lenne a kérdésem hogy ha ezek mellé beteszek hypex fury 2x4gb 2400mhz cl15-ös ramot menni fognak együtt?
Vagy annak a CL-nek ugyan annyinak kell lenni??
bekapcsolt állapotban kirántod a ramot a törpefeszültség amit abban az ezred másodpercben generálsz meg kb szétégeti a ramot meg a ram foglalatot is.
Fogd meg azt a ramot és rakd bele tisztességgel, mert a végén még kinyírod, ha erre a kóklerre hallgatsz.
A tévhitek eloszlatására:
Amíg a DDR megegyezik, az alaplap pedig támogatja az adott modul kiosztást (ami 4 gb-oknál menni fog), akkor a ramok mindig a legkisebb órajelen (MHz) és a legnagyobb késleltetéssel (CL) fognak működni.
A te esetedben az eredeti CL12 savage ramok is le fognak lassulni CL15-re. Ez kb 0,5FPS játékokban, tehát normál felhasználásnál nem érzed.
Én mondjuk 1x8GB ramot raknék bele, picit olcsóbb, ha van videokártya a gépben akkor meg nem sokat dob a dual-channel rajta.
Ha APU-s procid vagy AMD ryzened van, akkor viszont jobb az újabb 2x4GB.
Nem tudom számít vagy nem de leírom hogy egy i5 7600 processzorom van egy gigabyte h270 alaplapban
csak azért írom mert azt olvastam hogy van olyan processzor ami nem támogatja a 1.35v ramokat
lehet hülyeséget mondtam de inkább biztosra megyek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!