Mit kell nézni egér választásakor? (cod4 játékra kellene)
Figyelt kérdés
nem vágom azokat hogy mi az a dpi meg milyen sebességű kell, de valami olyan kéne ami max 5K értékű és jó lenne a fennt említett játékra :)2010. jún. 18. 18:07
1/2 anonim válasza:
Revoltec lightmouse 2 (wireless is akár) fel tud menni 2400 dpi-ig, (Eléggé érzékeny, lehet hozzá kell szoknod) én azt használtam, azonban szegény 6 hónap után meghalt =( Emiatt inkább a madzagos rágcsálót ajánlom, az tovább bírja, ugyanis nekem a vezetéknélkülinél a "kapcsolat" halt meg.
Ha azonban 1 picit jobb egeret szeretnél, akkor ajánlom az Oscar x7-eset, Bármennyi dpi-t be tudsz állítani neki (3600-ig, amit már én se tok kezelni:D) és eléggé beállítható mindenre. És csak 7k =b
2/2 trendkivuli válasza:
1600dpitől már tökéletes az fps játékokhoz és inkább vezetékest, én razert ajánlanám strapabíró és sztem a legjobb csak sajnos árban is magas:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!