Laptop nem tölt, nem kapcsol be. Miért?
Figyelt kérdés
Sziasztok !
A probléma az ami a kérdésben szerepel.
Kis sztori hozzá.
Vettem egy laptop hűtő tálcát (USB) ezt rádugtam.Közbe töltőn volt . Majd kihúztam a töltőt . A gép pedig kikapcsolt. Nos gondoltam én ah biztos csak lemerült.
Nos visszadugtam töltőre de semmi . Meg próbáltam másik működő töltővel azzal se történt semmi. Szóval most a kérdés hogy ha se nem tölt se nem kapcsol akkor mit tegyek?
Egyéb előélet. GTA5 öztem az incidens előtt egy fél órával. A játék alatt erősen melegszik a gép. De az utolsó félórába nem futott semmi program.
2018. júl. 14. 21:14
1/3 anonim válasza:
szedd ki az akkut próbáld úgy.
úgy sem működik ha kihúzod a laptop hűtőt?
2/3 anonim válasza:
Szerintem semmi köze az USB-s laptop hűtőhöz, csak pont egyszerre romlott el.
Azt csináld, amit az előttem lévő mondott.
3/3 A kérdező kommentje:
Tehat probaljam kozvetlen halozatrol? Ha ugy sem mukodne akkor mi lehet a problema?
2018. júl. 14. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!