Milyen ‘gamer’ szamitogepet rakjak ossze 160. 000 forintbol?
Figyelt kérdés
Azert gamer mert jatszanek csak rajta semmi mas kb
Pcx en es pcimperiumnal neztem gepeket es ezen az aron ryten3 1200, fx8320,gtx 1050, rx460 hardverekkel
Volt ddr3, es ddr4 es memoria is.
Mindennki azt mondja , h ne vegyek egybe gepet hanem en rakjam ossze, ajanlanatok ehhez hardvereket ami belefer 160-ba?
2018. júl. 14. 14:13
11/13 anonim válasza:
Írtam neked egy konfigot. A Ryzen 3 1200 a legerősebb ezek közül. Fogod magad ellenőrzöd árukeresőn hol a legolcsóbbak a cuccok. Hardveraprón is lehet új cuccokat venni megbízható eladóktól olcsóbban (pl. proci+alaplap, vga)
Akár egy SSD árát is összespórolhatod (240gb alatt ne vegyél, jó a legolcsóbb is, nincsenek nagy különbségek)
12/13 A kérdező kommentje:
Rendben, koszonom az osszeallitasodat es a tobbi valaszt is :)
2018. júl. 15. 17:46
13/13 anonim válasza:
Nem Pentium G5600 erősebb viszont a ryzen 3 1200 4 fizikai magos! De én így is a Pentium-ot venném vagy akkor szánd rá a pénzt egy Ryzen 3 2200G vagy egy Ryzen 3 1300X-re!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!