Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen gépházat ajánlanátok...

Milyen gépházat ajánlanátok az alábbi konfighoz?

Figyelt kérdés

Van egy Cooler Master Elite Knight 350 házam,de a "bele" elég idejétmúlt már 😀 szerintetek ez a ház megfelelő az új konfighoz vagy ajánlott lecserélnem?

Asrock A320M-DGS alaplap

AMD Ryzen 5 1400 cpu

Kingston 8GB DDR4 2400MHz Hyper X Fury Black RAM

Gigabyte GTX1050 Ti OC 4GB GDDR5

Kingston 120 GB SSD

Toshiba 1TB Winchester

Előre köszönöm a segítséget

2018. júl. 13. 10:06
 1/9 A kérdező kommentje:

Kimaradt a Chieftec 500W GPA-500S8 OEM táp

LG GH24NSD1 SATA OEM DVD író

2018. júl. 13. 10:09
 2/9 anonim ***** válasza:

Ha nem untad még meg a kinézetét és amúgy nincs semmi baja, akkor ne vegyél másikat.

Egyébként én most vettem egy Modecom Oberon Pro Silent Black házat. Imádom. Van benne anyag rendesen, tágas és nagyon könnyen szerelhető. 3 gyári venti, porszűrők, hangszigetelő anyag a belső falain. Nagyon halk. :)

2018. júl. 13. 10:22
 3/9 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem ellenőrizd a méreteket (beépíthető VGA hossz pl.), de szerintem nem lesz probléma a gépházaddal.

És engedd meg, hogy a konfigodba is beleszóljak, ha még nincs meg: tápból meg ne ezt a gagyit vedd, inkább BQ System Power (vagy Pure Power 10, ha hajlandó vagy rá többet költeni). [link]

RAM-ban pedig a Ryzen meghálálja a magasabb órajelűt: [link]

2018. júl. 13. 10:22
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha nincs bajod a házzal, pl. nem szellőzik rendesen, rezonál, vagy bármi, akkor ehhez a géphez is jó, bár 2,5" SSD-nek nincs kialakítva hely, ha jól látom, de egy pár száz forintos kerettel ez megoldható (szigszalag még olcsóbb). Tápot pedig már írták előttem.
2018. júl. 13. 18:51
 5/9 anonim ***** válasza:
Gondolom, a kérdező M.2-es SSD-t akar venni, azt az alaplaphoz kell csatlakoztatni.
2018. júl. 13. 19:04
 6/9 anonim ***** válasza:
Lehetséges, csak ugye ez nem derül ki egyértelműen.
2018. júl. 13. 19:16
 7/9 anonim ***** válasza:
Szóval kérdező, M.2-es SSD-t vegyél! :D
2018. júl. 13. 19:23
 8/9 anonim ***** válasza:
Asrock AB350M lapot bele, hogy húzhasd a ramot és a procit is. Mennyi az a 1050Ti? 1060 3gb sokkal erősebb nála. Inkább hagyd el az SSD-t és vegyél később, ekkorára úgyis csak a Windows fér fel.
2018. júl. 13. 20:27
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A "story-hoz" hozzá tartozik,hogy a gép nem az enyém lesz!A konfigot nem én állítottam össze és nem tudom módosítani.Viszont a régi gépem nem használom,kuka,viszont a CM házat nem akarom kidobni,így azt felajánlottam.Ajándék lesz a gép,az unokaöcsémnek.Szerintem "tuningolni" nem akarja majd,maximum LED-es ventikkel,mert az a régi gépeiben is volt.

2018. júl. 15. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!