Milyen gépházat ajánlanátok az alábbi konfighoz?
Van egy Cooler Master Elite Knight 350 házam,de a "bele" elég idejétmúlt már 😀 szerintetek ez a ház megfelelő az új konfighoz vagy ajánlott lecserélnem?
Asrock A320M-DGS alaplap
AMD Ryzen 5 1400 cpu
Kingston 8GB DDR4 2400MHz Hyper X Fury Black RAM
Gigabyte GTX1050 Ti OC 4GB GDDR5
Kingston 120 GB SSD
Toshiba 1TB Winchester
Előre köszönöm a segítséget
Kimaradt a Chieftec 500W GPA-500S8 OEM táp
LG GH24NSD1 SATA OEM DVD író
Ha nem untad még meg a kinézetét és amúgy nincs semmi baja, akkor ne vegyél másikat.
Egyébként én most vettem egy Modecom Oberon Pro Silent Black házat. Imádom. Van benne anyag rendesen, tágas és nagyon könnyen szerelhető. 3 gyári venti, porszűrők, hangszigetelő anyag a belső falain. Nagyon halk. :)
Szerintem ellenőrizd a méreteket (beépíthető VGA hossz pl.), de szerintem nem lesz probléma a gépházaddal.
És engedd meg, hogy a konfigodba is beleszóljak, ha még nincs meg: tápból meg ne ezt a gagyit vedd, inkább BQ System Power (vagy Pure Power 10, ha hajlandó vagy rá többet költeni). [link]
RAM-ban pedig a Ryzen meghálálja a magasabb órajelűt: [link]
Köszönöm a válaszokat!
A "story-hoz" hozzá tartozik,hogy a gép nem az enyém lesz!A konfigot nem én állítottam össze és nem tudom módosítani.Viszont a régi gépem nem használom,kuka,viszont a CM házat nem akarom kidobni,így azt felajánlottam.Ajándék lesz a gép,az unokaöcsémnek.Szerintem "tuningolni" nem akarja majd,maximum LED-es ventikkel,mert az a régi gépeiben is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!