Mennyibe kerül most egy AMD 4magos 8Gb RAMos konfiguráció Office és általános internetes felhasználásra?
117 ezerből megvagy.
Persze az SSD-t lehet 120 gigásra cserélni (ugyanebből a típusból 8-9 ezer körül van, de nem ajánlom, mert hamar betelik), és akkor mínusz 7 ezer kb., meg ha van ismerősöd, aki összeszereli neked, akkor -5 ezer, és akkor csak 105 ezer.
A link meg lemaradt, mint a borravaló :D
Meg az általános megjegyzésem, hogy a BIOS frissítés mindenképp maradjon bepipálva, különben nem fog működni.
Én egy kicsit jobb lapot tettem a konfig alá és dual Channel ramot, IGP 2x gyorsabb akkor, M.2 SSD-t, hogy még kevesebb kábel legyen a gépben illetve olcsóbb tápot.
Ez így 121.340Ft compker.hu oldalon.
A8-9600 APU-val és Asrock A320M Pro4 lappal 22k-val olcsóbb. Írj keretet inkább, mert így nehéz.
Hát ez a Compker még olcsóbb is, mint a PCX.
A táp az valóban lehetne rosszabb minőségű is, mint amit én írtam, de én azon én nem szeretek spórolni.
Az AB350M annyival jobb, hogy 4 RAM foglalat van benne, én az A320-ba azért nem akartam 2x4-es RAM-ot, mert akkor minden foglalatod tele lesz és a későbbiekben nem tudod majd bővíteni.
A Compkeren viszont nincs BIOS frissítés szolgáltatás, és egyáltalán nem biztos, hogy alapból olyan BIOS lesz a lapon, ami kezeli a 2200G procit.
És gépösszeszerelés sincs ott, az meg csak akkor jó neked, ha van ismerősöd, aki össze tudja rakni.
Köszönöm a válaszokat!
Tehát egy jobb fajta monitorral 150lepedővel kell készülni...
Ha új monitort vennél, akkor én valahol a 24" FullHD IPS(In-plane switching) panelnél húznám meg a határt, az viszont átlagba 40 körül mozog újonnan.
Árukereső néha pontatlanul tűnteti fel a panelt, érdemes a gyártói oldat felkeresni ha megtetszik egy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!