Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » BUGCODE_USB_DRIVER kékhalál...

BUGCODE_USB_DRIVER kékhalál ma már negyedszer csinálja a gépem, nem tudom miért csinálja mert nem függ össze, miért?

Figyelt kérdés
Tehát ma (július 10), vissza akartam telepíteni a CS:GO-t, egyik haverom áthozta a billentyűzetét meg az egerét kipróbálni és mikor megnéztem a letöltést a fent írt hibakóddal vinnyog, kihúztam a billentyűzetet és az egeret, arra gondolva, hogy az Bugcode usb valamelyik eszköz lehet, visszadugtam a sajátom, utána újraindítottam, elindult megint a letöltés, 5-6 perc múlva megint ugyanez, utána még egyszer, de akkor már letöltött, játszottam vele és ki is léptem, Kikapcsoltam, kb. 1 óra múlva visszakapcsoltam és egy youtube videó után megint kikapcsolt, most ott tartok, hogy amikor visszakapcsoltam valami irtó nagy frissítést telepített de elképzelni nem tudom mit mert nem is írt semmit a windows update. Ha valakinek segít Windows 8.1 64bit-em van. Előre is köszönöm a válaszokat :)

2018. júl. 10. 19:31
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
MEGINT SZAR!
2018. júl. 12. 17:56
 12/13 A kérdező kommentje:
Na most fogyott el a türelmem légyszi mondd meg hogy megéri elvinni szervizbe mert eddig mindent meg tudtam oldani? Egyébként értek hozzá de most nem tudom hogy ha vennék egy ugyanilyen wifi adaptert nem csinálja -e megint
2018. júl. 12. 17:58
 13/13 A kérdező kommentje:
Egyébként más oldalakon is ezeket írják mint te, meg amit írtak mindd megcsináltam
2018. júl. 12. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!