Mit kéne újítani a gépemben?
Játékra használom főleg és már gyakran elég alacsonyra kell állítanom a beállításokat, hogy kényelmes játékélményt kapjak. Gondolom a videokártyát kell, de nem tudom, hogy a CPU-t is ideje lenne nyugdíjba vonultatni... SSD-t is sokan ajánlottak ismerőseim, illetve valami hűtőberendezést is kéne szereznem lehet.
Minden segítségért hálás vagyok.
Így van. SSD-t nem érdemes mert attól nem lesz jobb a játékélmény, persze azért az oprendszer meghálál egy olyant mert az sokkal gyorsabb lenne. Amint lecseréled a CPU-t onnantól beszélhetünk új gépről, mert a CPU-val együtt az alaplapot is cserélni kell és a jóval gyorsabb CPU mellé majd egy erősebb VGA is kell.
Én erre a gépre már nem költenék max RAM-ot, mert ha hozzáveszed hogy egy gtx1050ti 50-60 ezer és csak 20-35%-al erősebb a mostani VGA-nál akkor nem is éri meg azt megvenni. Én idővel egy új komplett gépben gondolkodnék mert mint írtam a későbbiekben egy jobb procinak meg kevés lesz a 1050, tehát azt is cserélni kéne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!