Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit kéne újítani a gépemben?

Mit kéne újítani a gépemben?

Figyelt kérdés

Játékra használom főleg és már gyakran elég alacsonyra kell állítanom a beállításokat, hogy kényelmes játékélményt kapjak. Gondolom a videokártyát kell, de nem tudom, hogy a CPU-t is ideje lenne nyugdíjba vonultatni... SSD-t is sokan ajánlottak ismerőseim, illetve valami hűtőberendezést is kéne szereznem lehet.

Minden segítségért hálás vagyok.

[link]

2018. júl. 10. 15:15
 1/7 A kérdező kommentje:
A tápot kifelejtettem... ha jól emlékszem egy Corsais CX500-as van benne.
2018. júl. 10. 15:16
 2/7 anonim ***** válasza:
tegyél bele egy 1050ti-t meg még vagy 4 gb ramot. Többet nem érdemes, mert annyit már nem ér ez a platform. Ezekkel még kihúzod egy darabig. Minden más még okés.
2018. júl. 10. 15:21
 3/7 A kérdező kommentje:
Egy darabig jó de akkor ez alatt azt érted, hogy lassan érdemesebb lenne egy jobb komplett gépet beszerezni?
2018. júl. 10. 15:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen, pontosan azt. :)
2018. júl. 10. 16:12
 5/7 anonim ***** válasza:

Így van. SSD-t nem érdemes mert attól nem lesz jobb a játékélmény, persze azért az oprendszer meghálál egy olyant mert az sokkal gyorsabb lenne. Amint lecseréled a CPU-t onnantól beszélhetünk új gépről, mert a CPU-val együtt az alaplapot is cserélni kell és a jóval gyorsabb CPU mellé majd egy erősebb VGA is kell.

Én erre a gépre már nem költenék max RAM-ot, mert ha hozzáveszed hogy egy gtx1050ti 50-60 ezer és csak 20-35%-al erősebb a mostani VGA-nál akkor nem is éri meg azt megvenni. Én idővel egy új komplett gépben gondolkodnék mert mint írtam a későbbiekben egy jobb procinak meg kevés lesz a 1050, tehát azt is cserélni kéne...

2018. júl. 10. 16:47
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat. Azt esetleg megtudnátok mondani, hogy ha egy olyan gépről beszélünk amin magas grafikai beállítottságokon fut egy mai elég gépigényes játék akkor milyen összegről kéne beszélnünk?
2018. júl. 10. 17:00
 7/7 anonim ***** válasza:
300 ezerből már egész jót össze lehet rakni.
2018. júl. 10. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!