Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » MEnnyibe kerül egy vga, ami...

MEnnyibe kerül egy vga, ami minden mostani játékot elvisz max-on 30 fps fölött?

Figyelt kérdés
2018. júl. 9. 08:17
 1/6 anonim ***** válasza:

max alatt maximum grafikát értesz? Milyen felbontásban? Az is fontos, mert HD-ra messze kevesebb erőforrás kell mint pl egy UHD esetében.

FullHD ultrára gtx 1070 már kell, ezek 150e körül mennek.

2018. júl. 9. 09:20
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát igen, felbontás és grafika is kellene. Amúgy az FPS a processzortól is függ, jobban, mint gondolnád. Milyen proci lenne a gépben?

Nekem ilyenem van: rx560 + i3-7100, de a CPU-t nemsokára cserélem i7-7700k-ra. Ez "bőven" fog dobni az FPS-emen

Személyes megjegyzésem: nekem kevés a 30 FPS, én minimum 45-50-re szoktam rámenni (és még az sem eget verő)

2018. júl. 9. 09:39
 3/6 A kérdező kommentje:
Csak az érdekelne, hogy most mennyi egy vga, ami 1080p-ben elvisz minden játékot maximum beállításon, és mennyi volt egy ilyen kártya 5 éve. Szerintem kb. fele annyi.
2018. júl. 9. 09:41
 4/6 anonim ***** válasza:
De 4-5 éve a játékok fele ekkora gépigénnyel rendelkeztek ;)
2018. júl. 9. 09:46
 5/6 anonim ***** válasza:

és milyen grafikát kellett megjeleníteni 5 évvel ezelőtt? Arra mekkora számítási kapacitás kellett? Mekkora felbontásban? Milyen volt az aktuális játék támogatottsága?

Mennyi forintot ér most egy 5 évvel ezelőtti forint? Mekkora volt az infláció?

Ezek is fontos kérdések, nem csak az árcetli nézegetés.

Arról már nem is beszélve, hogy többe került, mint a fele, Ugyanis a gtx780-at akkori áron nézve se úsztad meg 100-120e alatt és ez 5 évvel ezelőtti ár, szóval mai árfolyamon még több, 130-140e körül mozog.

2018. júl. 9. 11:47
 6/6 Barnabas112 válasza:
Szerintem egy Nvidia geforce gtx 1060 elég hozzá, de ha megnézed youtubeon ez kiderül.
2018. júl. 14. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!