Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vélemények erről a konfigról?

Vélemények erről a konfigról?

Figyelt kérdés

Le szeretném cserélni a meglévő pc-m, és ezt nézegettem. Nem tudom mik a vélemények a boltról, de főként a részletfizetés miatt érdekelne. Tudom hogy olcsóbban is össze lehetne rakni, ha magam venném meg a cuccokat, de jelenleg nincs 300e forintom, viszont a havi 25e megfelelne.

[link]

2018. júl. 7. 14:55
 1/7 A kérdező kommentje:
Az lemaradt, hogy a mai, és a közeljövőben érkező játékokra.
2018. júl. 7. 14:59
 2/7 anonim ***** válasza:

Pontosan ugyan ez a gép összeválogatva iponról 312 ezer, szóval ennyit a 320 ezres akcióról.

Ettől függetlenül ha részletre veszed, akkor nem 320e lesz, hanem 370e.

Ott van az otp pl, szabad felhasználású kölcsönnél 13 hónapra 300e kölcsön 336141 Ft-ra jön ki, kisebb a THM (pedig 21% azért elég magas) a banknál, mint a PC boltnál, szóval ezt is érdemes számításba venni (és akkor még nem vettük figyelembe, ha sok ideje vagy banknál, jobbak a hitelfeltételek, mint megbecsült ügyfél stb, mert nekem csak 17% lenne pl).

2018. júl. 7. 15:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Hogy a gépről is nyilatkozzak, nem rossz, VS táppal mondjuk látszik hogy spórolnak, meg az SSD is valami régi SSDNow lehet, de ettől függetlenül korrekt gép pár mátyásért drágábban mint máshol.
2018. júl. 7. 15:16
 4/7 anonim ***** válasza:

CPU, RAM, ház, HDD OK.

A többi komponensből viszont sokkal jobbak is beleférnének, ha magad raknád össze.

Azt meg már írták, hogy részletre nem ugyanannyi, mert 64k-t le kell tenni előre, plusz a havi részletek 306k-ra jönnek ki, tehát úgy már abszolút nem éri meg.

2018. júl. 7. 15:52
 5/7 A kérdező kommentje:
Igazatok van, ez így tényleg nem éri meg. Rájöttem arra is hogy felesleges lenne a teljes gépem kicserélni. A jelenlegi: i5-4670, gtx 1050 oc 2gb, wd blue 1tb, fsp hexa+ 500w, asrock h81m dg4, 8gb dd3 1600mhz. A 1050et egy Ti változatra cserélni tervezem, meg az alaplapot egy hasonló 4. Generációsra mivel az egyik ram foglalat nem működik, így tudnám 16giga ramra növelni. A processzor nem tudom mennyit számít, de nekem nem tűnik olyan rossznak, bár nem egy mai darab.
2018. júl. 7. 16:31
 6/7 MGéza ***** válasza:
GTX 1050-et 1050ti-re cserélni szerintem nem hozna olyan látványos változást. Ide tényleg GTX 1060 6Gb kéne, a processzorod egyáltalán nem mondható gyengének, tulajdonképp egyetlen elemnél sincs égető szükség a cserére, esetleg alap tényleg, kezd lehelni, nem várd meg amíg teljesen kipurcan. Ram érzés kérdése, ha nem tervezel húzós, sokszereplős multizást akkor az se kell olyan sokkal több, mondjuk BF1 multi eszi. Áruhitelt elvileg más cégnél is kaphatsz ha úgy tervezed megoldani és nem muszáj hozzá komplett gépet venned.
2018. júl. 7. 19:33
 7/7 anonim ***** válasza:

hacsak nem kingdom come delirevance-t akarsz játszani ultrán rattayban, akkor a proci csere nem kell (nekem pl 4690k-val esett 15 fps-re a városban minden fullon, feltoltam 4.8GHz-re máris lett fix 50 fps :D )

a gépet szerintem nem kell eldobni, viszont 160 6gb a minimum, amire érdemes húzni.

A használtnál meg kijöhet akár 1070 is (bár ott kérdéses a garancia)

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

stb stb.

Lapot meg nézhetsz használtan is, pl:

[link]

2018. júl. 7. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!