Vélemények erről a konfigról?
Le szeretném cserélni a meglévő pc-m, és ezt nézegettem. Nem tudom mik a vélemények a boltról, de főként a részletfizetés miatt érdekelne. Tudom hogy olcsóbban is össze lehetne rakni, ha magam venném meg a cuccokat, de jelenleg nincs 300e forintom, viszont a havi 25e megfelelne.
Pontosan ugyan ez a gép összeválogatva iponról 312 ezer, szóval ennyit a 320 ezres akcióról.
Ettől függetlenül ha részletre veszed, akkor nem 320e lesz, hanem 370e.
Ott van az otp pl, szabad felhasználású kölcsönnél 13 hónapra 300e kölcsön 336141 Ft-ra jön ki, kisebb a THM (pedig 21% azért elég magas) a banknál, mint a PC boltnál, szóval ezt is érdemes számításba venni (és akkor még nem vettük figyelembe, ha sok ideje vagy banknál, jobbak a hitelfeltételek, mint megbecsült ügyfél stb, mert nekem csak 17% lenne pl).
CPU, RAM, ház, HDD OK.
A többi komponensből viszont sokkal jobbak is beleférnének, ha magad raknád össze.
Azt meg már írták, hogy részletre nem ugyanannyi, mert 64k-t le kell tenni előre, plusz a havi részletek 306k-ra jönnek ki, tehát úgy már abszolút nem éri meg.
hacsak nem kingdom come delirevance-t akarsz játszani ultrán rattayban, akkor a proci csere nem kell (nekem pl 4690k-val esett 15 fps-re a városban minden fullon, feltoltam 4.8GHz-re máris lett fix 50 fps :D )
a gépet szerintem nem kell eldobni, viszont 160 6gb a minimum, amire érdemes húzni.
A használtnál meg kijöhet akár 1070 is (bár ott kérdéses a garancia)
stb stb.
Lapot meg nézhetsz használtan is, pl:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!