Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tudtok ajánlani nekem laptopokat?

Tudtok ajánlani nekem laptopokat?

Figyelt kérdés

Ezen feltételeknek kéne megfelelni:

(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?

Minél előbb

(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)

100-150k

(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)

Irodai programok, programozás (pl. visual studio), egyszerűbb fotószerkesztés, játék, munkára

(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?

League of Legends, CS:GO magas felbontáson

(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?

legalább 14, HD, matt

(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?

Sokat, utazás közben is

(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)

nem kell

(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?

128 vagy 256 GB SSD, 8 GB RAM, optikai meghajtó nem kell

(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…)

min. 1 db USB 3.0, további 2-3 2.0, HDMI ÉS VGA, webkamera és jobb fajta billentyűzet

(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)

használt is (garanciás)

2018. júl. 4. 12:01
 1/6 anonim válasza:
[link] Szívesen. Öt perc volt.
2018. júl. 4. 12:07
 2/6 anonim válasza:
2018. júl. 4. 12:08
 3/6 A kérdező kommentje:
Én is tudok guglizni, köszönöm szépen! Van is már egy jelölt, de mivel nem értek annyira a gépekhez, ezért írtam ki a kérdést, hogy hátha valaki okosabban hozzá tud szólni, új szempontokkal segíteni.
2018. júl. 4. 12:23
 4/6 anonim ***** válasza:

Ennyi pénzből nem tudok neked SSD-s, 8 giga RAM-os gépet mondani újonnan.

Használtan talán ezt, de ennek összesen van 14 nap garija (viszont megbízható helyről van). [link]

2018. júl. 4. 13:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Magas grafikán akarsz játszani, akkor ez alaphangon egy gtx940m valami gyengébb U-s i5-tel, ez már 140e kategória (és akkor talán megcsípsz egyet, amiben 8gb ram van, nem 4). akarsz SSD-t, ez már 170-180e-s kategória.

Marad a használt piac:

[link]

[link] (1 hét próbagarancia)

2018. júl. 4. 13:53
 6/6 anonim válasza:
Én mégis az újakat javaslom. Csak legyen dedikált a kártyája, és a lehető legjobbat keresd ki a választékból.
2018. júl. 5. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!