Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tudtok ajánlani gamer egeret...

Láng andris kérdése:

Tudtok ajánlani gamer egeret úgy 20k környékén?

Figyelt kérdés
Van egy pár dolog ami fontos lenne. Egyrészt a dpi állíthatósága, mivel én 1500 dpi-n szoktam játszani, de van amit pl 900on játszok. A hüvelykujj gombok is fontosak (kb 2 vagy 3 gomb oldalt). És ami nagyon fontos, az egereim gumitalpai állandóan elkoptak és rossz lett a súrlódás, de azokhoz nem lehetett venni plusz gumitappancsot. Szóval az is egy előny. Én steelseries, és razerben gondolkodtam.

2018. júl. 3. 20:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Xtrfy M3?

Logitech egerekről mit gondolsz?

2018. júl. 3. 23:40
 2/4 anonim válasza:
Razer Deathadder Elite. Nekem pár hónapja van meg és nagyon bejön. Egérpad viszont sztem ajánlott hozzá főleg a alacsony dpi-n játszol.
2018. júl. 4. 11:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Steelseries vagy Razer.Ezek nagyon jó egerek.Nekem SteelSeries Rival 110 van, nagyon jó, lehet állitani a DPI-t stb.Persze nem az a túl csicsázott egér, de nagyon jó.Persze 20k-ért vehetsz jobb SteelSeries-t is.De fontos, hogy legyen egy jó egérpadod hozzá.
2018. júl. 4. 11:40
 4/4 GaMERTipp válasza:
Razer Deathadder Elite. Nagyon jó, nekem is az van.
2018. júl. 9. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!